2777
2789
عنوان

امروز دوتا خانم داشتن همویگرو می زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2242 بازدید | 59 پست
سلام خانم.من اقا هستم. شما به نظرم باید میرفتی کمک اونی که تنها بود. گذاشتی دوتایی بریزن سرش بزننش؟ ...

سلام آقا . کاش شما بودی و میرفتی کمک ‌ ما خانم ها اینطور مواقع خیلی میترسیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام خانم.من اقا هستم. شما به نظرم باید میرفتی کمک اونی که تنها بود. گذاشتی دوتایی بریزن سرش بزننش؟ ...

بچه هاش خییلی ترسیده بودن گریه داد بیداد میکردن من فقط تونستم بچه هاشو بگیرم که نرن اونام چیزیشون بشه . مادرایه دیگه بزوور داشتن جداشون میکردن

اره. اگه من بودم دوستامم میاوردم به شوهراشون هم زنگ میزدم بیان

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)

واقعااا نمیشه دخالت کرد خیلی خوبه اینجور مواقع دل و جرات داشته باشی ولی خوب خدارو هم خوش نمیاد فقط تماشاگر دعوا باشی که یه نفرو دارن کتک میزنن

چه ترسی دارع.فکر کن خودت بودی جای اون زن.احتیاج به کمک داری باید انقدر کتک بخوری تا یه مرد بیاد.یعنی انقدر پرت کردن یه نفر به کنار سخته.من بودم حالا اگه حق باهاشم نبود ولی جداسون میکردم خدای نکرده تو اون وضعیت کافی بود یکیشون بمیره یه عمر پشیمونی برای دوطرفه چون اون لحظه که حالشون رو نمیفهمن.باید چند نفر بره کمک

تو امضات گفتی دیگه وااااا 😄

اها. باورت میشه باز هم بهم میگن عزیزم. واسه همین سعی میکنم تو اولین پیامم تو هر تاپیک بگم

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)