2777
2789

میگه خوابم نمی‌بره استرس میگیرم

خیلی نگرانشم

یکساعت توی اتاقشون میمونم دیگه مطمئن میشم خوابه میخوام برم میگه مامان من خواب نرفتم. 

یا میاد بیرون با چشم گریون . ساعت ۹ رفته اتاق بخوابه ساعت ۱۱.۵ می‌اد با گریه میگه من خواب نرفتم.

دیگه بعضی وقتا دعواش میکنم تا میره میخوابه‌

چیکارش کنم؟

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روزا میخوابه؟ صبحا چند بیدار میشه؟ باید ببینی مشکلش چیه

ظهرا یکساعت میخوابه 

صبا ساعت ۶.۵۰ بیدار میشه بره مدرسه

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

اگرازتاریکی میترسه چراغ خوب بگیریدرنگشم ارامبخش باشه اگر درطول روزمیخوابه نذاربخوابه قبل خواب کمی گلاب یاشیربهش بده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید

سلام چند شب پیشش بخواب.سوره ناس وفلق راباهم بخونید.بهش بگو بیا باهم بخونیم تا خوابهای خوب ببینی.آیت الکرسی بخون بهش فوت کن.انیمیشن ترسناک نزار ببینه.پسرمنم یه مدت اینطور شده بود

باید از ریشه درمان بشه وگرنه اینکه بگید برو بخواب اونم با دعوا ک بدتر میشه ببینید مشکلش چیه  

شاید از فرداش ک قراره بره مدرسه یا از چیزی ک هنوز بهت نگفته بشین باش صحبت کن علتشو ازش بخواه

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕
بیشتر ببینید