من خیلی اهل این قرتی بازیا نیستم ولی دلم میخواد پیرسینگ بزنم برای ناف . شکم ندارم .
کجا باید بزنم ؟ ضرر داره ؟ درد داره ؟
اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂. .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی✋️🤍 . ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
درد تا دلت بخاد. اما بری دکتر میزنن آرایشگاه نرو فقط.
بی حس نمیکنن ؟
دکتر چی باید برم ؟
اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂. .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی✋️🤍 . ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
من پرسینگ توی گوشم زدم برای ناف جذابها ولی میترسم و شکمم دارم 😂🐼
توی گوشم قشنگ میشه دوتا سوراخ ولی من گوشو میترسم حالا 😂
من خودم نزدم اما دختر عموم مث شما خیلی مشتاق بود بزنه به نافش یه پیرسینگ خیلی خوشگلم گرف
رف یه اراشگا اونجا پیرسینگ میزدن زدش... این دور نااافش انقددد عفوونت کرد دورش کبوده کبود شد دیگه اون نگینه توش گم بود رف همونجا دیگه نمیدونم چیا زدن چیکار کردن یه ماه طول کشید تا ورمش خوب شه
من خودم نزدم اما دختر عموم مث شما خیلی مشتاق بود بزنه به نافش یه پیرسینگ خیلی خوشگلم گرف رف یه اراش ...
وای یا خدااااااا همیناش خیلی ترس داره عفونت و دردسرای بعدش