من خیلی اهل این قرتی بازیا نیستم ولی دلم میخواد پیرسینگ بزنم برای ناف . شکم ندارم .
کجا باید بزنم ؟ ضرر داره ؟ درد داره ؟
اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂. .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی✋️🤍 . ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
منم جدید زدم 5 روزه نمیدونم طلا بندازم یا نه فقط معذرت میخوام ازش چرک میاد 😑😑 ...
اقا اصلا نگران نشو اول گوشواره ک انداختی در بیار اگه طلا نیست بعد بلافاصله با الکل پزشکی ضدعفونی کن و گوشواره طلا بنداز ک ترجیحا پشت میخی هم نباشه ، بعد یه مدت خوب میشه گلم
آخه میترسم اینو در بیارم بنظرت کِی اینو ک داروخانه داده رو در بیارم ☹️
نترس 😂😐 بقران چیزی نمیشه اینطوری عفونت میکنه و خودت اذیت میشی بعد اگه عفونت شدید هم داره یه دونه قرص چرک خشک کن بخور امم برای تتو به من دادن اسمشو یادم نیست کلا وقتی زخم یا جایی این مدلی میشه اون قرص رو دکتر ها میدن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.