2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس لوازم آرایش من

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 887 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان بیاین داخل این لینک و در این مسابقه شرکت کنید و برنده یک میلیون تومان کارت هدیه نقدی برای خرید لوازم آرایشی، بهداشتی و عطر بشید. https://t.me/khanoumi_mag
" یک کلیک تا جذابیت " فروشگاه اینترنتی خانومــــی ، اولین و جامع ترین فروشگاه تخصصی لوازم آرایشی بهداشتی و عطر در ایران هر آنچه یک بانوی آراسته و زیبای ایرانی می خواهد را در فروشگاه ما ببینید و خریداری کنید: www.khanoumi.com
آخرشم خانم تهرانی تعداد رای های منو نگفتن
ﺳَﺮ ﺳِﻮﺍﯾﯽ ﻭ ﻧَﻢ ﻧَﻢِ ﻭﺍﺭﺵ.... ﺗﻪ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﻭ ﻣِﻪ ﻫﺎﺭِﺵ ﻫﺎﺭِﺵ.... ﮐَﺌﻮ ﺁﺳﻤﻮﻧﻪ ﮐِﻤِﻪ ﺳِـــــﻔﺎﺭﺵ.... ﻣِﻪ ﺩﻟﺒﺮ ﺭﺍﻩ ﺩِﺭﻩ نَﺌﯿﺮﻩ ﻭﺍﺭﺵ....
مونا تهرانی پست ها : 1710 عضویت:1390/10/20 8 موضوع مسابقه : میز آرایش ، کیف آرایش کاربران عزیز، این مسابقه از جذابیت خیلی خاصی در بین خانوم ها برخوردار هست شما می بایست یک عکس از میز آرایش خود (چیدمان لوازم آرایش تان بر روی میز آرایش) و یا عکس از کیف آرایش خود ( از محتویان داخل کیف آرایش به همراه کیف ) برای شرکت در مسابقه ارسال کنید. این پست خانوم تهرانی هستش که کاملا گویاس حالا هی با کاربریای جدید بیایین و خودتو نو نشون بدید
بعضیا واقعا نمیدونن از حسودی چیکار کنن واقعا متاسفم
‍ 🎭پولدارى،منش است و ربطى به میزان دارایى ندارد! ⛄️گدایى؛صفت است ربطى به بى پولى ندارد! 🎆دانایى؛فهم و شعور است و ربطى به مدرک تحصیلى ندارد!🍓
بچه ها من عکسمو تو مسابقه بعدی خانومی هم گذاشتم...فقط نمیدونم چه جوری پست تل گرام رو بذارم تو امضام.....کسی بلده؟
میپرسیم چطور سکوت کردند تا کربلا رخ داد ؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر یزید . آیندگان نیز خواهند پرسید(تصاویر یمن را دیدند😔) چطور سکوت کردند تا کربلای یمن رخ داد؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر آمریکا____________ ساسان سروش
آرزو جون باید چه جوری رای بدن؟عکس رو که براشون فوروار کردیم همین که عکسو باز کنن یعنی رای دادن؟
میپرسیم چطور سکوت کردند تا کربلا رخ داد ؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر یزید . آیندگان نیز خواهند پرسید(تصاویر یمن را دیدند😔) چطور سکوت کردند تا کربلای یمن رخ داد؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر آمریکا____________ ساسان سروش
اره گلم همینکه عکسو باز کنن یدونه بازدید به بازدید های عکست اضافه میشه، هرعکسی که بازدیدش بیشتر از همه باشه برنده میشه
 من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
بچه ها دیدین چی شد؟ این عکس من رو یکی دیگه هم به خانومی فرستاده برای مسابقه........مردم چقد دزدن....به خانومی گفتم میخواین همین عکس رو با زاویه های مختلف براتون بفرستم ببینین عکس منه؟؟؟؟؟
آرزو جان فکر میکنم اولیه مال منه....حالا همون عکس رو با زاویه های مختلف و اینا براشون فرستادم تا اون یکی دیگه رو حذف کنن....
2810