2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس لوازم آرایش من

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 887 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تبریک میگم ب برنده های عزیز. مبارک تون باشه.ایشالا ک با دل خوش از جایزه تون استفاده کنید

کوورت عزیز عکست واقعاااا بی نظیره چرا من ندیدم عکستو

عکس میز فلافل میسای وچندتااز دوستای دیک هم ک اسم شون یادم نیس خیلی خوب و خلاقانه بود .ای کاش تعداد برنده ها بیشتربود

بعدشم درسته این مسابقه ایرادایی داشت و خیلی عادلانه نبود ولی ب هرحال نظر همه محترمه و درست نیس بخاطر صدتومن دل همدیگه رو بشکنیم
کاربران عزیز توجه کنند کسانیکه عکساشو رو حذف میکنند اطلاعات مربوط به تعداد آرا اونها هم حذف میشه. چند تا از کاربران تعداد آرا مربوط به عکس خودشون رو می خواستند من هرچی تو پنل گشتم نبود متوجه شدم عکساشون رو حذف کردند
خانوم تهرانی تعداد رای های منم بگین لطفا. عکسمو هم حذف نکردم
ﺳَﺮ ﺳِﻮﺍﯾﯽ ﻭ ﻧَﻢ ﻧَﻢِ ﻭﺍﺭﺵ.... ﺗﻪ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﻭ ﻣِﻪ ﻫﺎﺭِﺵ ﻫﺎﺭِﺵ.... ﮐَﺌﻮ ﺁﺳﻤﻮﻧﻪ ﮐِﻤِﻪ ﺳِـــــﻔﺎﺭﺵ.... ﻣِﻪ ﺩﻟﺒﺮ ﺭﺍﻩ ﺩِﺭﻩ نَﺌﯿﺮﻩ ﻭﺍﺭﺵ....
من تازه بعد چند روز اومدم سایت وای برنده ها معلوم شده تبریک میگم به همگی گلسا ارزو مونا و باربی و لواشک تبریک میگم دوست جونا به خوشی استفاده کنین
خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم حمایت کنین https://instagram.com/vanil.20?igshid=1ig9puyxup16y
خانوم تهرانی اگه میشه تعداد لایک های منم بگین هرچند فکر کنم از اخر اولم ولی این چند وقت به من خیلی خوش گذشت دوستای خوبی پیدا کردم کلی تو تاپیکا خندیدیم فان خوبی بود عکسای خیلی های دیگه هم قشنگ بود واقعا که خوشم اومده بود کوروت فلافل میسای و باقی دوستان به هر حال مسابقه است برد و باخت داره به نظر من عکس های این پنج نفر هم عالی بوده وگرنه این همه بهشون رای نمیدادن حالا بگیم بعضی ها دوستاشون هم بهشون رای دادن مگه چه ایرادی داره من به شخصه میز مونا رو که دیدم یا ترتیب چیدمان باربی یا خلاقیت لواشک و ارزو جون و خیلی خوشم اومده بود اینم یاد اور بشم که موضوع مسابقه میز ارایشم بود من به اکثر عکس ها رای داده بودم چون تو هرعکس یه خلاقیتی بود هرکدوم برای چیدمانشون زحمت کشیده بودن مبارکتون باشه دوست جونا و دختر سودمند عزیز
خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم حمایت کنین https://instagram.com/vanil.20?igshid=1ig9puyxup16y
2810