2777
2789
عنوان

خدایی حق بامن بود یا هورمونام قاطی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 25 پست
بچه اولته  منم زیاد تو گشت وگذار نبودم سر بارداریم ولی خوب هی به شوهرم میگفتم زن باردار باید خ ...

من یه سقط داشتم سر اون میترسه 

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق داشتی دیگه به بهونه بارداری از همه جا انداختت اگه سینما بد بود ساعت ۱۰ نیم پارک اشکالی نداشته نمی ...

یه زنگ هم نزد ببینه اصلا کجا رفتم 😭😭اصلا از دیشب همینجور اشکام میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهر من چند ماه چند ماه منو بیرون نمیبرد البته جدا شدم

من باردار نبودم همه جا میرفتم الان دوسه هفتس همش خونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رفتارت خوب نبود، احتمالا مال همون هورمون هاست.

خب اقایون هم بعضی وقتا کار های عجیب میکنن ولی هر کس مسئول رفتار خودشه، و حساب اعمال بقیه دست ما نیست، دست خداست، ما باید سعی کنیم خودمون درست رفتار کنیم، اگه بقیه رو هم اصلاح کردیم چه بهتر اگر نشد هم بازم رفتار بقیه شاید حق ما رو ضایع کنه ولی حساب کتابش از دست خدا در نمیره اون دنیا همه چی تسویه میشه.

حق با شوهرته. حامله هی بیرون نمیره . خدای نکرده چیزیش بشه. به جاش با شوهرت برو پارک سرکوچه یه دور بزنید. تو جمعای شلوغ نرو که مریض بشی الان کی سینما میره به جاش فیلم دانلود کن تو خونه ببین. کتاب بخون . استراحت کن . بافتنی بباف برا بچه ات .بچه بیاد استراحت حسرته

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
حق با شوهرته. حامله هی بیرون نمیره . خدای نکرده چیزیش بشه. به جاش با شوهرت برو پارک سرکوچه یه دور بز ...

هی بیرون نمیره؟ من دوهفتس توخونم نه کسیو میبینم نه با کسی حرف میزنم اخرین بار که بیرون رفتم بخاطر سونو و دکتر بوده 

چفد راحت مزخرف سرهم میکنید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رفتارت خوب نبود، احتمالا مال همون هورمون هاست. خب اقایون هم بعضی وقتا کار های عجیب میکنن ولی هر کس ...

الان این چه ربطی به حرف من داشت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40