2777
2789

شما بگید حق بامن بود یا هورمونام ریخته بهم؟؟

دوهفتس به شوهرم میگم شام بریم خونه دوستم همش منتظرمونه میگه نه مسیرش دوره تو ماشین برات خوب نیست بعدشم اونا بخوان بیان نمیتونی غذا درست کنی، دیشبم گفتم خب بیا بریم سینما میگه نه واست خوب نیست سینما

منم حالم بهم میخوره از تو خونه بودن دیگه دوهفتس بیرون و ندیدم دق کردم تو خونه تو شهر غریبم کسیو ندارم

منم گفتم گمشو نبینمت بعدش پاشدم رفتم پارک سرکوچه ساعت ده وونیم یه زنگ نزد بهم خودمم ترسیدم اومدم خونه دیگه اشکام بند نمیومد انقد گریه کردم نیومد معذرت خواهی فقط گفت بهت بگن ک ن خیار تلخه ناراحت میشی

دوساعت اشکام میومد عین خیالش نبود

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معلومه ک مقصر نیستی 

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حق با توعه بی شک:/

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

هرمون که بهم میریزه به ترک دیوارم گریه میکنی ،ولی من ۹۰ درصد موفقیت‌آمیز مدیون همین هرمونام چون تحملم کم میشه ولی من سر مسائل مهم زندگیم دعوا میکنم و به خاسته هام میرسم،تو هم سعی کن سر چیز درست عصبی بشی،خب باش حرف بزن بگو حوصلم پوشید یه جایی ببرم هوام عوض شه

بچه ها من تیکر بارداری فعال کردم چرا تو پیامام مشخص نمیشه.انگار فعال نشده.کسی میدونه چرا؟

اسی حق داری آدم توبارداری خیلی حساس میشه.من که دیگه کم آوردم

بــــہ امیــد روزای بهتــــر  ♡♡♡

ب نظر منم مقصر نیستی شوهر منم خیلی حساسه اجازه نمیده پیاده راه برم زیاد یا خودم جایی برم ولی خودش آخر هفته ها میبره بیرون یکمی پاساژ گردی غذایی بخوریم 

باهاش حرف بزن بگو هیچ خطری نداره بگو حوصلت سر رفته 

خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات   
هرمون که بهم میریزه به ترک دیوارم گریه میکنی ،ولی من ۹۰ درصد موفقیت‌آمیز مدیون همین هرمونام چون تحمل ...

گفتم یعنی درک نداره یه ادم هروز صبح تا ده یازده شب توخونه باشه میپوکه از تنهایی

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810