2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون برای مادرش طلا بخره برای شما شال

| مشاهده متن کامل بحث + 2364 بازدید | 152 پست
این موضوع بعد یکسال هنوز ازارم میده اون انشگتر رو دست مادرشوهرم میدیدم خیلی عصبی میشدم الان انگشترش ...

یا خدا مگه همش از پول شما بوده🤦🤦🤦

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این موضوع بعد یکسال هنوز ازارم میده اون انشگتر رو دست مادرشوهرم میدیدم خیلی عصبی میشدم الان انگشترش ...

بهتون کاملا حق میدم

من ی حرکت اینطوری از شوهرم دیدم

با اینکه در کل ادم خوبیه 

ولی بدبین شدم کلا و پولمو برا خودم نگه میدارم کلا

عدم صداقت: دروغ گفتن درباره‌ی خرید هدیه برای مادرش می‌تواند حس بی‌اعتمادی ایجاد کند. صداقت یکی از پایه‌های اصلی هر رابطه است و وقتی این اصل شکسته شود، تأثیرات منفی بر رابطه می‌گذارد

مسئله‌ی عدالت: اینکه همسرتان برای مادر خودش و برادرش هدیه‌ای گران‌قیمت تهیه کرده و برای شما هدیه‌ای کم‌ارزش‌تر، می‌تواند حس بی‌عدالتی را تقویت کند، به‌خصوص اگر این اقدام را با این توجیه که از پول خانواده بوده است، انجام داده باشد. این ممکن است حس تبعیض را در شما تقویت کند.

مادرش هست عزیزم ناراحت نمیشم افتخار کن به شوهرت که به مادرش ارزش قائل هست کسی که پدر ومادر خودش رو ن ...

تا اونجا میدونم اولویت هرکس با همسرش باشه چون مادر ا شدهراشون دارن و خواهر برادراهم اینطور فقط زن شوهر برا هم میمونن دیدگاتو عوض کن

واقعا اینجور مادرا زندگی رو به کام عروساشون تلخ می کنن

اگه مادر خوبی بود می گفت برای زنت خرج کن برو پی زندگی خودت 

از من گذشته مادر جان

من بین روح آزاد و جسم زندانی ، روح آزاد رو انتخاب می کنم🕊

گم نشده مخفیش کرده تا امسال هم عوضشو بگیرن براش😸

حقیقتا منم بودم دلخور میشدم 

خشتکش را بر سرش میکشم😁

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗

وقتی کسی ازدواج میکنه بااایداولویتش خانواده ی جدیدش باشه اول برای شما بهترینوبخره وبعدبرای مادرش مثلا ادم تامجرده وخواهرزاده برادرزاده داره براشون کلی خریدمیکنه ولی وقتی خودش بچه دارشدمثلا روز دختر ایا باید برای دخترخودش کادو طلابخره یابرای خواهرزاده برادرزادش؟؟؟من باشم برای کسی که همچین دیدگاهی داره دیگه هزارتومنم خرج نمیکنم چراوقتی پول لازم داره بین طلاهای شماومامانش ازشمادرخواست فروش طلا داره ولی برای خریدطلا اولویت رومیزاره مادرش!!!

ببخشید ولی این حرف چرتهاگه ارزش قایل بود برا زن خودش اول قائل میشد

دقیقا بعضی افراد انگار دوست دارن کارهای بعضی از مردها رو یجوری توجیه کنن.

حالا اگر خانم برای پدرش طلا یا هدیه گرون بخره و برای شوهرش یه لباس ساده ، اونوقت چه نظری دارن؟ 

من سکته میکنم از فشار

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
2810