2777
2789
عنوان

هدیه رهبری به دوقلوها و مستمری بهزیستی تا۶سال

| مشاهده متن کامل بحث + 26799 بازدید | 60 پست
شما که سرپرست خانوارهستی میتونی به کمیته امداد مراجعه کنید،و اونجا حتما بهتون کمک میشه

سلام عزیزم وقتتون بخیر..منم دوقلو دارم نامه زدم به رهبری و بعدش تو سایت شمیم رحمت یه فرم خیلی طولانی رو پر کردم.برای شما هم فرمش طولانی بود؟ و اینکه چند تا فرزند دارید که ۳۳ م بهتون هدیه دادند؟؟ من سه تا دارم..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام لطفا کمک کنید متن نامه را میخوام من از خوزستانم تماس ۰۹۳۳۱۶۲۱۶۴۶ لطفا راهنمایی کنید همین شماره ...

سلام..متن خاصی مدنظر نیست شما از نیازهاتون و سختی های زندگیتون بنویسید ان شاءالله که جواب میگیرید

اره.میری بهزیستی میگی دوقلوداری.برات پرونده تشکیل میدن.نه قبلن نبودم طرح دوقلوهاس.نامه بزن باز الان ...

سلام عزیزم درخواست دوستی دادم قبول کن 

خانم های بی ادب که مثل(....) پاچه میگیرن ریپلایم نکنن!!
بگین بازم نامه بنویسه .وبه صورت ویژه بفرسته وشرایط زندگیشو توضیح بده.حتما جواب میدن.همین دیشب ماگرفت ...

سلام عزیزم منم دوقلو دارم

دوماهشونه

نامه نوشتم ولی رفتم کافی نت ثبت کرد

شما میگید پست کنید بصورت ویژه

حالا من چیکار کنم برم دوباره نامه بنویسم پست کنم؟

شما که سرپرست خانوارهستی میتونی به کمیته امداد مراجعه کنید،و اونجا حتما بهتون کمک میشه

سلام مستمری بهزیستی به حساب مادر واریز میشه؟

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
بیشتر ببینید
بگین بازم نامه بنویسه .وبه صورت ویژه بفرسته وشرایط زندگیشو توضیح بده.حتما جواب میدن.همین دیشب ماگرفت ...

ااین هدیه چطور ب حساب کی واریز میشه؟

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
بیشتر ببینید