سلام مادران عزیز.من خیلیها رو دیدم ک درمورد این عنوانی که زدم سوال پرسیدن.بعضیها گفتن دروغه واین حرفا..براهمین اومدم بگم که برای گرفتن هدیه رهبری چیکار کنید.اول نامه به عنوان درخکاست هدیه دوقلوی وهمه شرایططون داخلش بنویسید و بفرستید به بیت رهبری.گیرنده فقط بنویسید بیت رهبری و شماره تماس پدر دوقلوهارو بنویسید.نامه رو در اداره پست به صورت ویژه بفرستید.دوقلوهای شیرخوار زودتر جواب میدن.بعدکه نامه برسه دستشون براتون پیام میاد که مدارکتون بارگزاری کنید درشمیم رحمت و ش حساب بانک ملی پدربچها.بعد از ثبت ۱تا۲ماه طول میکشه و مبلغ۲۰تا ۴۰میلیون واریز میکنند.ودرمورد مستمری .به اداره بهزیستی شهرتون مراجعه کنید بگین که دوقلودارن.بعداز تشکیل پرونده.ماهیانه ۱۴۰۰تا ۶سالگی به حسابتون میاد.اینم هدیه یلدایی من به مادران صاحب دوقلو.لطفاهرکسی ک میشناسیداطلاع رسانی کنید ودعا به حال بچهامون....باتشکر از نینیسایت
شما که سرپرست خانوارهستی میتونی به کمیته امداد مراجعه کنید،و اونجا حتما بهتون کمک میشه
سلام عزیزم وقتتون بخیر..منم دوقلو دارم نامه زدم به رهبری و بعدش تو سایت شمیم رحمت یه فرم خیلی طولانی رو پر کردم.برای شما هم فرمش طولانی بود؟ و اینکه چند تا فرزند دارید که ۳۳ م بهتون هدیه دادند؟؟ من سه تا دارم..
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .