2777
2789
عنوان

هدیه رهبری به دوقلوها و مستمری بهزیستی تا۶سال

| مشاهده متن کامل بحث + 26790 بازدید | 60 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نازایی رو رایگان کنن یا کمک کنن کمر خم میکنه مخارجش همین دو روز پیش رفتم نهصد ازمایش ماه پیش یه تومن دادم عکس رنگی ازمایش اسپرم شوهرم ۲۰۰حالا میگن رایگانه کحا رایگانه اخه ویزیت دکترم که نگم

نازایی رو رایگان کنن یا کمک کنن کمر خم میکنه مخارجش همین دو روز پیش رفتم نهصد ازمایش ماه پیش یه تومن ...

نازایی فک کنم بنیاد برکت براش طرح داره.دقیق نمیدونم از یکی شنیدم‌.که همه مخارجش رایگانه.بایدپیگیری کنی

بگین بازم نامه بنویسه .وبه صورت ویژه بفرسته وشرایط زندگیشو توضیح بده.حتما جواب میدن.همین دیشب ماگرفت ...

سلام منم دوقلو دارم پارسال اول  نامه اینترنتی زدم خبری نشد.  رفتیم بیت رهبری  بعد چن ماه نامه دستی دادیم حضوری. الان بچه هام 19ماهه هستن ولی خبری نشده چیکار کنم به نظرتون ؟

الان شما از بهزیستی ام ماهانه پول میریزن براتون ؟تحت پوشش نبودی کلا ینی ؟بعد دنیا اومدن بچه هاتون رفتید تشکیل پرونده دادید ؟

سلام منم دوقلو دارم پارسال اول  نامه اینترنتی زدم خبری نشد.  رفتیم بیت رهبری  بعد چن ...

اره.میری بهزیستی میگی دوقلوداری.برات پرونده تشکیل میدن.نه قبلن نبودم طرح دوقلوهاس.نامه بزن باز الان کتبی.جواب مییگری

سلام امیدوارم خوب باشین منم دوقلو دارم ولی هدیه رهبری رو به من ندادن نامه ام نوشتم ولی گفتن فقط به کسانی که از طریق پزشکی باردار شدن میدن میخواستم از کسانی که گرفتن بپرسم ببینم شما از طریق پزشکی باردار شده بودین ؟

نازایی فک کنم بنیاد برکت براش طرح داره.دقیق نمیدونم از یکی شنیدم‌.که همه مخارجش رایگانه.بایدپیگیری ک ...

باسلام وخسته نباشید
بنده نظر شما را در نی نی سایت پیدا کردم
خواستم بپرسم در مورد درخواست نامه بیه بیت رهبری در موضوع تقاظا کمک به دوقوها بنده خیلی نیازمند هستم لطف کنید پفرمایید چکار کنم و متن نامه را اگر میتوانید برایم ارسال کنید ممنون میشم بنده از خوزستان هستم وخیلی نیازمنم با تشکر
اگر میتوانید به این شماره متن نامه را ارسال کنید در روبیکا ممنون میشوم
09331621646
حسن داغری