2777
2789
عنوان

دعوا های دوره عقد

349 بازدید | 21 پست

حدود هشت ماهه با هم عروسی کردیم بعد عروسی مشکلی نداشتیم 

ولی حرفهای دوره عقد یادم نمیره دو سال عقد دعوا داشتیم دو تا از حرفاش هیچ وقت یادم نمیره و اعصابمو بهم می‌ریزه عذرخواهی هم کرده ولی دیگ فایده ای ندارد

یبار جلو مامانش داد میزد من این دخترو نمی‌خوام مثل باباش هست 

یبارم که به مامانش گفته بود من پشیمونم زود ازدواج کردم 

خب چرا عروسی کردی ؟ 

حالا الان خوبه گذشته رو ول کن بچسب به خوبی الانش 

ولی گاهی بعضی حرفا خیلی سیگنال مهمی هست برای کل رابطه 

شوهر من بعد عقد بعد گذشت مدتی یه بار تو خوبی بهم گفت پشیمونم بزرگترین اشتباه عمرم رو کردم من گفتم الکی می گه یا شوخی می که 

بعد ۱۰ سال بهم خیانت کرد‌

فک می کنم هیچ وقت دوسم نداشت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا عروسی کردی ؟ حالا الان خوبه گذشته رو ول کن بچسب به خوبی الانش ولی گاهی بعضی حرفا خیلی سیگنال ...

چون عذرخواهی کرد خیلی گفت پشیمون شده نمی‌دونم یعنی باید بخاطر همون حرف رابطه رو خراب میکردم؟ 

گفت عصبانی بودم یه حرفی زدم 

چون عذرخواهی کرد خیلی گفت پشیمون شده نمی‌دونم یعنی باید بخاطر همون حرف رابطه رو خراب میکردم؟ گفت عصب ...

تو عصبانیت  ادما یه چیزایی می گن 

خیلی هاش چرته 

من خودمم می گم ولی واقعی نیست 

اسی شوهر منم اوایل ازدواج حرفای بدی جلوی مادرش بهم زد ولی من الان برام مهم نیس میدونی چرا؟

چون الان اینقد دوسم داره و جلوی مادرش بهم احترام میذاره و به حرف منه که مادرش ایمان داره که شوهرم دوستم داره حتی گاهی جلوی روی مادرش میگه این تاج سرمنه 

یا گاهی جلوش  عشقم و عزیزم و اینا صدام میکنه

توام به شوهرت بگو یه کارایی بکنه که برات جبران گذشته بشه آخه معذرت خواهی به تنهایی دل تو رو آروم نمیکنه که 

باید کاری کنه جلوی مادرش که اشتباهاتشو برات جبران کنه اینجوری اروم‌میشی

ببین عزیزم از منی که 5 ساله تو این سیکل معیوب گیر افتادم بشنو نخوای فراموش کنی دچار وسواس و نشخوار می شی هر روز اعصابت داغون تر از روز قبل میشه 

منم تو دوران عقد مشکلاتی داشتم البته با همسرم نبود مادر همسرم خیلی اذیتمون کرد همسرم هم همیشه پشت من بود تو اون دوران بعدش که عروسی کردیم پدر همسرم سرطان گرفت مادرش که تا اون روز خون به جیگرمون کرده بود دید تنها موند و دیگه دختر و دومادش به درد نمیخورن اومد سمت ما

و همسرم فراموش کرد دو سال چه ها بهمون گذشته و همین فراموش کردنش باعث شد هر روز فکرهای توی سرم بزرگتر بشن

کارم به سیاتیک؛ دیسک، درد قلب، درد دست و بعدها روانپزشک هم افتاد

نباید فکرهای توی سرم رو بزرگتر میکردم

من مادر همسرم رو ماهی یه بار ببینم یا نبینم همیشه هم بهم احترام میذاره بهترین پذیرایی و احترام رو داره تو خونش هیچ وقت اینا به چشمم نمیاد چون از روز عقدمون خون به جیگر کرد منو هرکار میکنم خوبیاش رو ببینم یادم میاد چه ها کرده ازش متنفر میشم

این تنفر هیچ دردی از من دوا نمیکنه جز آسیب روحی و روانیم

تو هم نذار فکرهات خیلی بزرگ بشن به خودت میای می بینی 5 سال از بهترین روزای زندگیت رو حروم حرفایی کردی که باید همون موقع چال میشدن

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

بیشتر ببینید

منم تو عقدم

انواع تهمت هارو به خودم و خانوادم از زبون اون عوضی که دارم ازش جدا میشم شنیدم

تو این چند ماه قهرمون هم خانوادش اصلا کاری نکردن واسه آشتی. خودشم چند بار پیام داده میخوای توافقی جدا شیم؟

الان تو مرحله مهریه ام

ولی خیلی حس بدیه وقتی بفهمی نه جایی توی دل خودش داری نه خانوادش چون تلاشی ازشون ندیدی:)💔

اسی شوهر منم اوایل ازدواج حرفای بدی جلوی مادرش بهم زد ولی من الان برام مهم نیس میدونی چرا؟چون الان ا ...

به منم الان خیلی احترام میذاره کلی جلوی مامانش میگه ک دوستم داره ولی این دیگ مشکل از من شده ک همش به گذشته فکر میکنم 

گاهی شوهرم میاد حرف از عقد مبزنه ک یه چیزایی رو دوست نداشته بعد من تا چند روز اون حرفاشو یادم میاد