2777
2789

سلام مادران عزیز.من خیلیها رو دیدم ک درمورد این عنوانی که زدم سوال پرسیدن.بعضیها گفتن دروغه واین حرفا..براهمین اومدم بگم که برای گرفتن هدیه رهبری چیکار کنید.اول نامه به عنوان درخکاست هدیه دوقلوی وهمه شرایططون داخلش بنویسید و بفرستید به بیت رهبری.گیرنده فقط بنویسید بیت رهبری و شماره تماس پدر دوقلوهارو بنویسید.نامه رو در اداره پست به صورت ویژه بفرستید.دوقلوهای شیرخوار زودتر جواب میدن.بعدکه نامه برسه دستشون براتون پیام میاد که مدارکتون بارگزاری کنید درشمیم رحمت و ش حساب بانک ملی پدربچها.بعد از ثبت ۱تا۲ماه طول میکشه و مبلغ۲۰تا ۴۰میلیون واریز میکنند.ودرمورد مستمری .به اداره بهزیستی شهرتون مراجعه کنید بگین که دوقلودارن.بعداز تشکیل پرونده.ماهیانه ۱۴۰۰تا ۶سالگی به حسابتون میاد.اینم هدیه یلدایی من به مادران صاحب دوقلو.لطفاهرکسی ک میشناسیداطلاع رسانی کنید ودعا به حال بچهامون....باتشکر از نینیسایت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای خانومای سرپرست خانوار برنامه ای ندارن؟ من کلاس عکاسی رفتم، ولی پول دوربین و لپ تاب ندارم تا کار ...

شما که سرپرست خانوارهستی میتونی به کمیته امداد مراجعه کنید،و اونجا حتما بهتون کمک میشه

خواهر من دوقلو داره فرستاد خبری نشد بعد چن سال

بگین بازم نامه بنویسه .وبه صورت ویژه بفرسته وشرایط زندگیشو توضیح بده.حتما جواب میدن.همین دیشب ماگرفتیم ۳۳م _براهمین زدم که خیلیا دوقلو دارن و خبر ندارن حتما نامه بفرستن