2777
2789
عنوان

بدن درد عصبی فقط نوزده سالمه بیاین

174 بازدید | 22 پست

نمیدونم چیه فقط میدونم روانیم کرده اوایل فقط سرم بود عصبی میشم سرم بشدت تیر میکشه جوری ک اون چند ثانیه فقط باید ی جا وایسم چشامو ببندم تکون نخورم تا رفع بشه .

الان ی مدتی هست ک استرس میگیرم عصبی میشم حتی ی ذره حرص میخورم دستم درد میگیره از مچ دستم درد میگیره تا ارنج دردشم همه جوره هست یعنی هم تیر میکشه هم ثابته همین الانم درد گرفته

زانومم درد میگیره بعضی وقتا ولی کمتر از دستم 

اینم بگم از بچگی عصبی و استرسی بودم الانم پشت کنکورم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واااای منم کاملا درک می‌کنم منم مثل تو بعد ها این عصبی بودن موجب می‌شد پاهام درد بگیره وحشتناک 

بنظر برو دکتر مغز و اعصاب یه چند دور دارو می‌گیری خوب میشی تاکید کن داروهایی بده معتاد نشی 

آر تی آم اس هم من رفتم خوب بود 

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جوووووونم مرسی بابت همه مهربونیات  

حتما برو دکترتو تلاشت رو بکن در حین حال بدون کله زندگی کنکور نیست ادم های موفق و خوشبخت داریم بدون ...

مامان بابام نمیبرنم دکتر اصن باورت میشه بهشون نگفتم ک این بلا داره ب سرم میاد

یروز رو سفره میخواستم بگم فقط ی کلمه گفتم سر دردای عصبیم دوباره شروع شده هنوز حرفم تموم نشده بود بابام ک خیلی خشک و... یهو گفت منم سرم درد میکنه واای تازه همون لحظه گله کردم ک بزار من حرفمو بزنم زد زیر خنده و بلند شد رفت اصن ازم نپرسیدن دیگه بعدش درموردش 

واسه کنکورم خیلی بهم فشار میارن

منم از ۱۹ سالگی تا الان که ۳۰ سالم اینطوریم  اما من تحت نظر مغز و اعصابم ۱۱ساله قرص میخورم  اما باز  ۳ ۴ ماه ی بار دستم تا سرشونه کاملا خشک میشه باید دوباره برم قرص و امپول تا تکون بخوره دستم

واااای منم کاملا درک می‌کنم منم مثل تو بعد ها این عصبی بودن موجب می‌شد پاهام درد بگیره وحشتناک بنظر ...

خداروشکر یکی درکم کرد

توی گوگل سرچ کردم نوشته واسه اعصاب فلوکستین خوبه بگیرم بخورم بنظرت

منم از ۱۹ سالگی تا الان که ۳۰ سالم اینطوریم اما من تحت نظر مغز و اعصابم ۱۱ساله قرص میخورم اما باز ...

وای یا خدا

من در این حد فکر نمیکردم باشه یعنی خشک کامل میشه دستتون

واسه من مثلا الان چند دقیقه هست گرفته ولی کامل خشک نیست میتونم تکونش بدم

خداروشکر یکی درکم کردتوی گوگل سرچ کردم نوشته واسه اعصاب فلوکستین خوبه بگیرم بخورم بنظرت

بیهودی هیچ قرصی بدون تجویز دکتر نخور

منی که ۴ ساله با تجویز دکتر قرص خوردم خوب نشدم

اون وقت بدون تجویز می خوای بخوری

اره از درد ملایم شروع میشه تا چندروز بعد دیگه تکون نمیخوره.

یا خدا امیدوارم خوب بشین

خدا کنه مال من در این حد نشه مامان بابام ک دو خود شیفته متنفر از دکترن تا خون نبینن باورشون ک بچشون یچیزیش هست😭 😭 😭