2777
2789
عنوان

آی یو آی موفق

| مشاهده متن کامل بحث + 37772 بازدید | 85 پست
دکترتون کی هست؟این بی بی سلیمانی دکترتون هست یا طب اسلامی

خواهر انقدر دکتر رفتم که فایده ای نداشت این بی بی طب اسلامیه 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکترتون کی هست؟این بی بی سلیمانی دکترتون هست یا طب اسلامی

بازم تو اینترنت اسمشو بزنین و دربارش تحقیق کنین 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
خواهر انقدر دکتر رفتم که فایده ای نداشت این بی بی طب اسلامیه 

مشکلتون چیه؟من یه دختر دارم که تو همون ماه اول اقدام باردار شدم اما برای دومی به مشکل خوردم دوبار طبیعی اقدام کردم یه بارم ای یو ای اما نشد بخاطر پایین بودن ذخیره تخمدانم

یا رب نظر تو برنگردد🤲
مشکلتون چیه؟من یه دختر دارم که تو همون ماه اول اقدام باردار شدم اما برای دومی به مشکل خوردم دوبار طب ...

هیچ مشکلی ندارم فقط خیلی خفیف تنبلی تخمد ان دارم همین 

چقدر پول میگیره این خانم؟

تقریبا 700 تومن با دارو هاتون میشه 

ویزیتش 60 تومنه 

چند ماه به ذهنم استراحت میدم بعد میرم سراغ طب اسلامی 

منم امروز پریود شدم

اره عزیزم منم فعلا قصد دکتر رفتن ندارم‌. و یه سر میرم پیش دکتر سنتی شاید.اخه ما ناباروری بدون علت داریم.خدا بخواد خودش میده دیگ شاید حکمتی توشه.😘

خدایاااا هزار بار شکرت😍👨‍👩‍👧‍👦🤰
منم امروز پریود شدم اره عزیزم منم فعلا قصد دکتر رفتن ندارم‌. و یه سر میرم پیش دکتر سنتی شاید.اخه ما ...

سلام عزیزم شما باردار شدین منم دقیقا مثل شما ناباروری بدون علت دارم گفتن آیو ای کنید

خیره ان شاالله  بسلامتی انجام بشه و نی نی تون رو بغل بگیرید، بالاخره علت ناباروری مشخص شد؟

مرسی عزیزم 

نه مشخص نشد. گفتم دیگ وقتو الکی تلف نکنیم. Ivfکردم. ایشالا که مثبت بشه

خدایاااا هزار بار شکرت😍👨‍👩‍👧‍👦🤰