2777
2789
عنوان

آی یو آی موفق

| مشاهده متن کامل بحث + 37772 بازدید | 85 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی پریود نشدم هنوز میترسم داروها اثر عکس بزاره تو بدنم و یائسگی زودرس بگیرم

من تصمیم گرفتم برم دکتر بگم دیگه فعلا نمیخوام هیچ دارویی بخورم

میخوام به مغزم استراحت بدم خسته شدم🥺

دو ماه پیش هم تجربه سقط تو هفته ۵ داشتم

بارداریم هم کاملا طبیعی بود بدون دارو و… اما سقط شد

برای مادر شدنم یه صلوات میفرستی؟🥹
منم پریود شدم کامل مثل دفعه قبل که آی یو آی شدم🥺😭

اخی الهی خیلی ناراحت شدم برات.نمیشه ای وی اف کنی.چون اسپرم شوهرت مشکل داشت شاید ای وی اف بهتر نتیحه بده یا میکرو

یا رب نظر تو برنگردد🤲
اخی الهی خیلی ناراحت شدم برات.نمیشه ای وی اف کنی.چون اسپرم شوهرت مشکل داشت شاید ای وی اف بهتر نتیحه ...

دکتر گفت دوبار آی یو آی بعد میکرو

ولی واقعا الان روحیه دکتر رفتن رو ندارم دیگه

دکتر گفت دوبار آی یو آی بعد میکرو ولی واقعا الان روحیه دکتر رفتن رو ندارم دیگه

اره اصولا دویاسه بار آی یو ای میکنن نتیجه نداد میکرو یا آی وی اف میکنن.ان شاءالله خودت طبیعی باردار میشی غصه نخور عزیزم.

یا رب نظر تو برنگردد🤲
دکتر گفت دوبار آی یو آی بعد میکرو ولی واقعا الان روحیه دکتر رفتن رو ندارم دیگه

اره کمی ذهنت رو ازاد بزار قم دکتر طب اسلامی داره برو اونجا شوهرت هم ببر تا دارو گیاهی بخوره تقویت بشه.منم دیگه نمیخام برم چون داروی هورمونی برام مضر هست عوارضشم از همین الان نشون داده هنوز پریود نشدم.سقط شما هم بخاطر اسپرم شوهرت بوده باید تقویت بشه.

یا رب نظر تو برنگردد🤲
اره کمی ذهنت رو ازاد بزار قم دکتر طب اسلامی داره برو اونجا شوهرت هم ببر تا دارو گیاهی بخوره تقویت بش ...

چند ماه به ذهنم استراحت میدم بعد میرم سراغ طب اسلامی 

چند ماه به ذهنم استراحت میدم بعد میرم سراغ طب اسلامی 

افرین من همینجا خوندم خیلیا از طریق طب اسلامی و سنتی باردار شدن اما شوهرت هم حتما باید باشه.من مشهد زندگی میکنم ایندفعه رفتم حرم مخصوص برات دعا میکنم.برای هم دعا کنیم شاید مستجاب الدعوه باشیم.

یا رب نظر تو برنگردد🤲
افرین من همینجا خوندم خیلیا از طریق طب اسلامی و سنتی باردار شدن اما شوهرت هم حتما باید باشه.من مشهد ...

من مشهد پیش بی بی سلیمانی میرم برای بارداری اگه نتیجه گرفتم بهتون خبر میدم شما هم برین پیشش

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
میشه ادرسش رو بهم بدید.

آره عزیزم 

حرعاملی 45 حجت 1 قاسمی فرد 5 یه خونه سر نبشه در سفید داره که همیشه بازه عصر ساعتای 4 برو 

دست میزاره روی شکمت و تمام درد ها رو میگه اتفاقا من امشب پیشش بودم 

اگه رفتی و جواب گرفتی به منم خبر بده 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود