2777
2789
عنوان

امروز تولد پسرم🎂💎🎀✨🌾💐💙🎉👑

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 139 پست
سلام عزیزم تولد گل پسرت مبارک باشه الهی نامدار باشه و همیشه شاد و سلامت و موفق باشه ،بهترینها رو از ...

سلام خواهر جون ممنونم الهی آمین عزیزم 

خیلی ممنونم سلامت باشید 😘🙏✨💖

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام خواهر جون الهی آمین 🙏💖🌸  ممنونم از دعاهای قشنگت عزیزم سلامت باشید😘

عزیزدلمی😘 بهترینارو براش از خدا ارزو میکنم🙏🏻❤

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@مامان،مهدیار     @فرشتهm71     @فریحادخترپاییز     @نازنین13 ...

سلام گلم خوبی 

تولدش مبارک باشه 🎂💫🎊✨🎉🥳🎈

ان‌شاءالله به همه آرزوهاش برسه 🤲💫💙💫💙💫💙

۱۲۰ عمر با عزت داشته باشه 🤲🎊😍🎊😍🎊😍🎊

تنش همیشه سلامت و دلش خوش باشه 🤲🎂🧡🎂🧡🎂 

۵ تا حمد خوندم برای گل پسرت 😘😘😘😘😘 

ببوسش از طرف من 

فردا هم تولد مهدیاره 😍😍😍😍 

امروز براش تو باشگاه تولد گرفتم فردا هم مامانم تو خونه فردابراش تولد میگیره 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

@مامان،مهدیار     @فرشتهm71     @فریحادخترپاییز     @نازنین13 ...

سلام به روی ماهت،تولد گل پسرت مبارک گلم🥰🥰

حمد و ایت الکرسی به نیت سلامتیش خوندم،الهی زیر سایه آقا امام زمان سلامت و تندرست و عاقبت بخیر باشه🤲🤲🤲🤲🤲

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
@هر_سقوطی_پایان_نیس     @ایسان234     @دخترلاکچری20     @ترنم ...

🌸💜ان شاءالله عاقبت بخیر بشه و سرباز امام زمان عج💜🌸

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
سلام خواهری ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ به به تولدش مبارک باشه انشالله همیشه سلامت و شاد باشه سایه پدر و مادر با ...

سلام عزیز دلم خیلی ممنونم گلم 

ان شاالله ممنونم از دعای قشنگت 😘🙏💖🌸 

سلامت باشید خواهر جون

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام عزیزم حتما ان شالله همیشه سلامت باشند اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم حمد خوندم عزیزم

سلام خیلی ممنونم عزیزم لطف کردین💖✨🙏

سلام گلم خوبی  تولدش مبارک باشه 🎂💫🎊✨🎉🥳🎈 ان‌شاءالله به همه آرزوهاش برسه 🤲💫💙💫💙💫💙 ...

سلام خواهر جون خیلی ممنونم عزیزم الهی آمین 

خیلی لطف کردی گلم 

آخی عزیزم تولد آقا مهدیار هم مبارک باشه ان شاالله که در پناه امام زمان و زیر سایه شما شاد و خوشبخت باشه و جشن دامادیش رو بگیری خواهر گلم 😍😘💐♥️🙏💖🌸

سلام به روی ماهت،تولد گل پسرت مبارک گلم🥰🥰 حمد و ایت الکرسی به نیت سلامتیش خوندم،الهی زیر سایه آقا ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم لطف کردین خواهر جون سلامت باشید الهی آمین🙏♥️✨😘

🌸💜ان شاءالله عاقبت بخیر بشه و سرباز امام زمان عج💜🌸

الهی آمین خیلی ممنونم از دعای بسیار عالیت خواهر جون سلامت باشید 😘✨💖🙏

سلام خواهر جون خیلی ممنونم عزیزم الهی آمین  خیلی لطف کردی گلم  آخی عزیزم تولد آقا مهدیار ...

خواهش میکنم گلم 💙🙏✨🙏💙

خیلی ممنونم خواهر قشنگم مرسی 😍😍😍همچنین عزیزم 😘😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

خواهش میکنم گلم 💙🙏✨🙏💙 خیلی ممنونم خواهر قشنگم مرسی 😍😍😍همچنین عزیزم 😘😘😘😘

ممنونم مهربونم😍😘 

راستی به سلامتی چند سالش میشه ؟ می‌خوام ببینم چقدر با پسرم اختلاف سنی دارند؟ 😍

ممنونم مهربونم😍😘  راستی به سلامتی چند سالش میشه ؟ می‌خوام ببینم چقدر با پسرم اختلاف سنی دارن ...

قربونت 😘

مهدیار تولد ۵ سالگیش هست 

شمع ۵ رو فوت می‌کنه 

متولد ۹۶

1
5
10
15
20
25
30