2777
2789
عنوان

روش زندگی من.

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 36 پست
خب پس هیچوقت نمی تونه تو سرت بزنه چون می دونست

گاهی مسخرم میکنه ولی دعوام نمیکنه و فقط غرغر زیاد میکنه

خودشم عیب و ایراد داره

من فقط ایرادم آشپزیمه

به خاطرش اومدم هزار کیلومتر دور از خانوادم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گاهی مسخرم میکنه ولی دعوام نمیکنه و فقط غرغر زیاد میکنه خودشم عیب و ایراد داره من فقط ایرادم آشپزی ...

نبایدم دعوا کنه عزیزم 

هر کی یه مشکلی داره به مرور رفع میشه 

سعی کن صبور تر بشه بگو غر نزن دارم یاد می گیرم

خونه هم همیشه که نباید مرتب باشه مگه شما رباتی

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   
یک ماهه ازدواج کردی چرا همش نشستی تو خونه با شوهرت برین بگردین چیه از الان نشستی به خونه داری و مه ...

سختگیره تو آشپزی و نظافت خونه غر میزنه

منم همش میخوام راضی نگهش دارم

عزیزم مرخصی نداره ۶ صبح میره ۷ شب میاد 

ولی پنجشنبه ها ۴ میاد

جمعه هام تعطیله

داری زیادی جواب همسرتو میدی ینی چی شب ماساژ وشستن جورابو نظافت چی که نگرفته توم گنا داری هر چیزی گفت نگو باشه بگو انجام ندادم نمیدونم خودت انجام بده تا یاد بگیره خودشم کاراشو بکنه

سختگیره تو آشپزی و نظافت خونه غر میزنه منم همش میخوام راضی نگهش دارم عزیزم مرخصی نداره ۶ صبح میره ...

خوب جمعه ها برید گردش و تفریح

بعضی شبا شام برید رستوران

بعد اینکه زیاد بدعادتش نکن چه در مورد غذا پختن چه در مورد نظافت منزل بدعادت بشه دیگه کاریش نمیشه کرد

و اینکه ما نوعروسامون تا یه مدت اصلا مهمونی نمیدن خیلی برام عجیب بود که مهمون دعوت کردین

عزیزم همش یکماهه ازدواج کردی و داری اینقدر غر میزنی من 8 ساله ازدواج کردم و شهر غریبم ولی هیچوقت از ...

عزیرم شما شرایطت چطور بود؟

من شوهرم ۶ صبح میره تا ۷ شب 

۷ میاد شام میخوره پای تلویزیون خوابش میبره

این میون عیب از تمیزی خونه میگیره مثلا میگه زیر مبل خاک گرفته از صبح چیکار میکردی؟

عیب های غذاهم میگه

خونمون توی روستاس

یک ماهع تا شهر کناری نرفتم

خوب جمعه ها برید گردش و تفریح بعضی شبا شام برید رستوران بعد اینکه زیاد بدعادتش نکن چه در مورد غذا ...

مثلا فردا جمعه اس

جمعه ی پیش خونه ی فامیلاش دعوت بودیم

ماشین هم نداریم الانم زمستونه هواسرده

داری زیادی جواب همسرتو میدی ینی چی شب ماساژ وشستن جورابو نظافت چی که نگرفته توم گنا داری هر چیزی گفت ...

امشب داشتم به همین فکر میکردم

میگم گناه داره روزی ۱۲ ساعت کار میکنه. تو سن کم ازدواج کرده. دوس دارم راضی باشه

ولی امشب دلم به حال خودم سوخت

اومدم اینجا درد و دل کنم میگن چقدر زود غرغر کردن رو شروع کردی

من تا حالا غر نزدم بهش 

ولی امشب بهش محل ندادم رفته تو پذیرایی خوابیده

فقط چون اشک ریختم وهرچی اصرار کرد دلیلشو نگفتم بهش رفت پذیرایی خوابید

امشب داشتم به همین فکر میکردم میگم گناه داره روزی ۱۲ ساعت کار میکنه. تو سن کم ازدواج کرده. دوس دارم ...

توم از خانوادت دور شدی توم تو سن کم ازدواج کردی توم مثله یه گنجشک تو قفسی توم گناداری، زیادی داری پرروش میکنی خوب وظیفشه کار کنه توم داری تو خونه کار میکنی اذیت میشی

بد غذاس که بد غذاس به درک هر چیزی که درس میکنی بگو من اینطوری دوس دارم بزار این مدلی عادت کنه،تاپیکاتو خوندم گفتی قبل صبونه یه چیزی مثله ساندویج باید درست کنی نخیر درس نکن صبونه نون پنیر بخوره چرا اینقد خودتو تو اذیت میندازی تا آغا راضی باشن از همین الان باید مشخص کنی همه چیو مثله کلفتا رفتار نکن

2810