2777
2789
عنوان

روش زندگی من.

464 بازدید | 36 پست

بچه ها  من و شوهرم سنمون کمه

هردو ۲۳

من شهر غریب ازدواج کردم هزار کیلومتر دور از خانوادم

کمتر از یه ماهع عروسی کردم .دست پختم زیاد خوب نیست. نهار ها شوهرم شرکت بهش میدن ولی شام من میزارم. مادرشوهرمم خونه ی کناریمونه خیلی وقتا زنگ میزنه شام نزار بیاین خونمون.یک بار هم من دعوتشون کردم همراه با خانواده ی عمو و عمه ی شوهرم . شوهرم فوق العاده بد غذا و حساسه . روی نظافت خونه هم فوق العاده حساسه. تو این چند هفته سعی کردم شب که بعد از ۱۲ ساعت کار میاد هم خونه تمیز باشه و هم غذا آماده باشه و هم به خودم برسم. تو این یک ماه ، ۵ روز رفتم شهر خودم به خانوادم سر زدم. بچه ها من صبح ها ساعت ۶ بیدارمیشم شوهرمو بدرقه میکنم. صبحانه بیسکوییت میخوره. شبها ماساژش میدم . هرشب جوراباشو میشورم. هرچی بخواد دستش میدم. از لحاظ رابطه و هررررچیز دیگه ای همیشههههه پایه اش هستم. 

حالا امروز اومدن کمد دیواریهامون رو بزنن از صبح تنهایی تمام اتاق رو خالی کردم ولی زندگیم زیر خاک اره شده . الان هیچی سر جاش نیست . ولی مهمون از شهرستان اومده خونه ی مادرشوهرم میخواستن شنبه برگردن .شوهرم برا فرداشب دعوتشون کرد. زندگیم داغونه. آشپزیم عالی نیست.گریه ام گرفت تو شهر خودم نیستم که مامانم بیاد کمکم. الان مادرشوهرم میاد ولی بالاخره در آینده همین شوهرم میزنه تو سرم که مامانم آشپزت کرد. بچه ها من یه ماه عسل نرفتم.یک ماهع صبح تا شب تو خونه ام. دارم افسرده میشم.ازدواجم عاشقانه بود. شوهرمم حق داره همش کار میکنه ولی حس میکنم منو درک نمیکنه اصلا.نمیدونه من چی میخوام و چی دوس دارم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو خونه درست کن اینقدر تا یاد بگیری همه که آشپز به دنیا نیومدن عزیزم

بعدشم شوهرت نمی دونست مگه آشپزیت خوب نیس باید میگفتی

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   
تو خونه درست کن اینقدر تا یاد بگیری همه که آشپز به دنیا نیومدن عزیزم بعدشم شوهرت نمی دونست مگه آشپز ...

گفته بودم مجردی آشپزی نکردم

حتی تو دوران عقد میگفت تمرین نکن باید از مامانم یاد بگیری

به دستپخت مادرش عادت کرده

سلام عزیزم ببین منم تو شهر غریبم خونه جفتبم مادرشوهر و پدر شوهرمن از خانوادمم دورم شوهرمم حساس و بد قلقه و روی غذا بسیار حساس اشپزیمم زیاد خوب نبود  تو دقیقا شرایط منو داری الان

خوب عزیزم الان بگیر بخواب خودتو ناراحت نکن خاطره میشه اینم گوشتیتو بزار رو ساعت از صبح ساعت ۷ بیدار شو شروع کن به جمع کردن خونه نهارم نیستش همسرت خوب به چیز الکی بخور خونتو جمع کردی غذا رو بزار و برو حموم از مادرشوهرتم سوالی داری بپرس تازه من ۱۷ ساامه به اشپز ماهرم تو که بزرگ تر از منی

همین الان شروع کن تا صبح بیشتر کارات راه میفته بعدشم بگیر بخواب بعدش بلند شو تدارک ببین واسه مهمونات

عزیزم از ۶ صبح که شوهرم رفته اتاق رو تنهایی خالی کردم جون ندارم

الان پاشم شوهرمم بیدار میشه

گفته بودم مجردی آشپزی نکردم حتی تو دوران عقد میگفت تمرین نکن باید از مامانم یاد بگیری به دستپخت ما ...

خب پس هیچوقت نمی تونه تو سرت بزنه چون می دونست

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   

من با مامانم تو یک‌ شهرم نزدیکم هستیم ولی مهمون دارم خودم همه کارامو میکنم 

یک غذای بی دردسر درست کن مثلا خورشت صبح درست کن بزار قشنگ جا بیوفته بعد تا شب کم کم سالاد و برنج و میز پذیراییتو اماده کن نیاز به کمک کسی هم نیست 

2810