2777
2789
مگ سایت فقط مال ماعه اخه ک اینجوری میگید بهشون.شاید اونام مث ما هم صحبت ندارن

حالا خودمونیم.گول کتابی حرف زدن و لفظ قلم و احترام رو نخورین.ی آقایی اینجا بود تاپیکای محترمانه و ...

ی جا یک رویی از خودش نشون داد😮😮اسم چه جاهایی ک گرفته نمیشد.چه چیزهایی ک کجاها فرو نمیرفت.وحشتناک بود

البته همه مثل هم نیستن.ولی بالای ۵ نفر دیدم

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
میلیون هامرد اینجا نیستن عالین اونا؟

نههه مگه من گفتم هرکی بیرونه خوبه؟۹۰درصد سایت خانومان ی اقا واسه چی باید بیاد این سایت؟ولی خب نظرا باهم متفاوته من ب شخصه خوشم نمیاد شوهرم تو این سایت سرک بکشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کدوم فیلم؟ بهش نمیاد ایدز بگیره :))) من میبینمش یاد این پسرای درسخون بچه مثبت میوفتم...

نه شبکه سه ی فیلم میداد این رفته بود پارتی یادم نیست حالا گرفته بود ایدز یا مشکوک بود به ایدز ،بعد با لادن مستوفی ازدواج کرد و اینا یادم نیست اصلا اسم فیلمه رو.ولی از اون موقع میبینم ی حس بدی دارم بهش اصلا فیلماشو نمی تونم نگاه کنم دست خودم نیست😬😬

ممنونم. دقیقا من 37 سال دارم و هنوز با دختری نبودم. و هنوزم کسی رو پیدا نکردم. تنها مونسم خدا و مادر ...

بعله.اطلاعات هم میدین مویرگی

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

چشم پاک باشه تنوع طلب نباشه اعصبانیتش رو بتونه کنترل کنه به خانواده ش احترام بذاره اما وابسته شون نباشه. تعادل بین همسر وخانواده اش رو بتونه حفظ کنه 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی 
نههه مگه من گفتم هرکی بیرونه خوبه؟۹۰درصد سایت خانومان ی اقا واسه چی باید بیاد این سایت؟ولی خب نظرا ب ...

ببخشین من بیکار نیستم هر روزی نی نی سایت باشم. و جنسیت برام مهم نیست، به عنوان یک انسان من با بقیه ارتباط می گیرم. 

من مرد تنهای شبم...
ممنونم. دقیقا من 37 سال دارم و هنوز با دختری نبودم. و هنوزم کسی رو پیدا نکردم. تنها مونسم خدا و مادر ...

همین که وجدان و شرف و صداقت داشته باشی ایدالی البته +پول.و اینکه بتونی بین مادرت و همسرت توازن برقرار کنی

امیدوارم توی سوالاتون بشه کمکتون کنبم

اینجا همه خوبن اگه یموقع با حرف سردی مواجه میشید چون چند تا اقا اینجا بودن مزاحمت ایجاد کردن.

گیر کردم تو شبی که گفتی باید جداشیم💔
ینی چی نفهمیدم؟

میگم اینا ظاهر حفظ میکنن.

در حضور خانوما با احترام رفتار كني (ديدم پسرا چجوري باهم حرف ميزنن يه جمله ميگن توش ٥تا فحش داره)

به برابري حقوق زن و مرد اعتقاد داشته باشي✌️

حد و مرز رو هميشه هميشه نگه داري حتي وسط بحث نذاري حريمها بينتون شكسته شه

صداقت داشته باشي اينجوري مورد اعتماد ميشي

نگاه كردن كه پرسيدي سليقه ايه من خودم بدم مياد بعضي اقايون زمينو نگاه ميكنن باهات حرف ميزنن حس ميكنم بهم بي احترامي شده 

زياد خيره شدن هم جالب نيست تعادل رو نگه دار

اگه ميخواي خيلي جنتلمن باشي در رو براش باز كن تعارف كن اول ايشون وارد يا خارج بشه (اخ من اين حركتو خيلي ميپسندم)

اون که اره منطورم این بود اون اقا هه چبکار کرد که فهمیدی 

تو یه تاپیک دیگه،سر یه موضوع کاملا چرت شروع کرد ب فحاشی ب زنای اونجا😐اونم رکیک فجیع.نینی یار اومد ترکوند،دوباره با ی کاربری دیگ اومد