2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم امتحانمم که نخوندم 🙁

1365 بازدید | 189 پست

با این اوضاع امتحانمو فردا میوفتم

من فقط رفتم دستشویی که مسواکو اینا بزنم بعد شنیدم مامانم اینا داداشم اینا برگشتن گفتن که آره تو دوران بلوغه بعد اخلاقش بده قیافش زشت شده و این حرفا.. 

اومدم گفتم کیو میگید قیافش اینا زشت شده؟ 

بعد بابام گفت نه درمورد تونبود که داشتیم درمورد دوران رشد ثانویه اینا حرف میزدیم

از لجبازی وایسادم گفتم توضیحش بده ببینم یعنی چی؟

بعد گفت دخترجان ما منظورمون که تو نبود، مثلا رشد ثانیه بین ۱۴ تا ۱۶ سالگیه تو ۱۷,۱۸ سالته، انگار دلت یه سیلی میخواد چرا به خودت میگیریو

گفتم چرا شنیدم من حرفتو باور ندارم من ساده نیستم.. که

ادامه بگم؟

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

من فقط باورنکردم حرفشو من گفتم ساده نیستم زود باورکنم بعد گفت نه تو نادانی احمقی این حرفا.. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به دل نگیر عزیزمحتی اگ در مورد تو بوده باشه حرف ک مهم نیست

الان مهم نبود با چشمای خیس شده اینجا تاپیک نمیزدم

حساس شدیمهم نیست ولی اذیتت کردهسعی کن از ذهنت بیرونش کنی

مهمه دیگه.. حتمن مهمه که تاپیک زدم به تخ‍.. ‍مم بود تاپیک نمیدزم میرفتم پِی درسم

@خواهرشوهرتون1383‍ @likeamooninnight @arghavan321

میفهممت عزیزم منم این دورانو گذروندم بهم میگفتن تو میزدپ زیر گریه ولی قدر این روزاتو بدون ک دغدغت این چیزای ساده اس کاش من بر میگشتم ب اون روزا

میفهممت عزیزم منم این دورانو گذروندم بهم میگفتن تو میزدپ زیر گریه ولی قدر این روزاتو بدون ک دغدغت ای ...

بیخیال خیلی ناراحتم فردا اکتحان دارم میوفتم صددرصد

@خواهرشوهرتون1383‍ @likeamooninnight @arghavan321

سلام خوندم تاپیکتو 

حالا ولش کن هرچند حرف خوبی بهت نزدن

ولی من یادمه وقتی تازه تو سن بلوغ بودم و صورتم پر جوش شده بود دماغم چاغ شده بود 

همه قشنگ رودر رو بهم میگفتن دختر چاقالو زشت😒

چون من خودمم قبول داشتم چقد تو سن۱۴سالگی زشت شده بودم چشام مثل چینی ها شده بود از بس باد کرده بود یادش بخیر 

منم که حساس ولی دیگه الان نمیتونن بهم چیزی بگم چون از اون ورژن زشت در اومدم تو هم نگران نباش

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

سلام خوندم تاپیکتو حالا ولش کن هرچند حرف خوبی بهت نزدنولی من یادمه وقتی تازه تو سن بلوغ بودم و صورتم ...

نه من نه صورتم جوش داره نه چیزی 

فقط اخلاق بدی دارم همین، اونم مثلا یه مدل مو جدید میزنم تومدرسه همش نگام میکنن حس خوبی بم نمیده