2777
2789
عنوان

چرا پسرا توی گیم انقدر بیشعورن

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 29 پست

چون نوجوان و بیشعور هستن. البته مادر پدر ادب نکنه همیشه همونجور می مونن. سعی کنیم زجر زن ها رو همیشه به پسرامون یادآوری کنیم و طوری تربیتشون کنیم که دل‌رحم باشن. تفنگ های پلاستیکی رو از دستشون بگیریم. از ماست که بر ماست. 

ردم واقعاً 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی الگوی جوانای الان ما میشه آیسان اسلامی بیشتر از این نمیشه توقع داشت🤕😐

یکی گفت خانوادگی میشینیم پای لایوش 😐😐😐 

♥️لطفاً برا من و نامزدم و حاجت دلم یک صلوات بفرستین🌹♥️

چون نوجوان و بیشعور هستن. البته مادر پدر ادب نکنه همیشه همونجور می مونن. سعی کنیم زجر زن ها رو همیشه ...

حق هعیب یه زمان پسرا میرفتن جبهه جنگ برا دفاع از کشور الان دیگه به حقوق هموطنشونم احترام نمیزارن 

وای خدا من یبار تو اکسپلور داشتم میچرخیدم اتفاقی اومد بالا یعنی کلا هنگ کردم جالب اینجاس تو ایران این حور شخصیت ها خیلی فن پیدا میکنن یکیش تتلو که یکی بدتر از این بود واقعا بچه بزرگ کردن تو این زمونه خیلی مهارت ودقت میخواد

خب من با پسرا که با ناز حرف نمیزنم یا نازکش کنم دختره رو دیدم با ذوق گفتم دختری مگنه اغلب اوقات نمیت ...

احتمالا صدات نازکه برا همین گفته

دیگه نمیدونم صدا خودته یا چی

گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹

مغز ندارن مردم🫥میدونی چی فضای مجازیو سمی کرد؟زمانی که یه مشت بچه سال بی جنبه ریختن فضای مجازی یه مدت اینیستا میرفتی افسرده میشدی اصن

تنش نازک طورم هست ولی خب نباید فحش بده دنبال دعوا بود

بله درست نبود کلا این کارشون شما اگه خیلی ناراحت میشی دیگه با پسرا گیم نزن چون دختر ببینن صداش نازکه فوش میدن معمولا یا مسخره میکنن البته من تاحالا ندیدم فیلمشونو دیدم

گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹