2777
2789

حالم ازشون بهم میخوره از وقتی بدنیا اومدیم دعواس 

به صدای مامانم الرژی پیدا کردم انقدر حرف میزنه اونم منفی

حال همه رو  بد میکنه 

انقدرم نفرین کرد  دقیقا همون شد که این خانوم یه عمر تکرار کرد 

خیلی بددهن و منفی بینه نمیشه از دهنش حرف خوب دربیاد حرفای معمولی خودش و خواهراش نیشدارو با حالت تمسخره ! انقدر  انرژی منفی دارن ادم کله انرژیشو از دست میده ازدیمیا متنفر میشه !

با این سنش خجالت نمیکشه هنوز ادم نشده حال منو شدیدا بهم میزنه با حرکاتش خدا به هیچکس مادرو پدر بد نده ما که روحمون مرده جسممون زوری تو این دنیاس 

به سختی تحملشون میکنم 

لطفا نصیحت کنا کامنت نزارن من خودم همه چی رو میدونم،  کسی نمیدونه چه بلایی سر چن تا بچه سالم اوردن دیوونه مو کردن همه مونو افسرده کردن دیگه جونی نمونده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامان منم خیلی انرژی منفیه 

خصوصا بعد ازدواج آسیب هاش رو دیدم 

همش ادای مامانی فدا شده رو در میاره 

همممش غر میزنه که مریضم درد دارم و... وقتی به زور میره دکتر هیچیش نیست، تنها تصویرم از مامانم اینه که همش ی جاییش درد میکنه و آه و ناله میکنه از درد 

هرگز پشت ما نبود و مقابل ما بود 

ی جوری رفتار میکنه انگار ما بچه هاش نیستیم و مدام خودش رو از ما جدا میدونه 

همش برچسب بد بهمون میچسبونه 

بهش میگم ما حتی اگر بد باشیم بچه های خودتیم تو ما رو بزرگ کردی، میگه نه تقصیر باباته نذاشت بچگی تربیتتون کنم، در حالی که بابای من بابت کارش مدام سفر بود

مادر با انرژی منفی سم ترین سم هست برای بچه 

اگه با یکی خواستی ازدواج کنی اونا همه با ادب بودن و مامانش باهاش خوب حرف بزنه چیکار میکنی

متوجه نشدم دقیق منظورتو ولی 

حسرت میکشم صددرصد و دلم مبشکنه چون از بچگی محبت مادری و پدری ندیدیم

دقیقا منم با مادرو پدرم همین مشکلارو دارم..نمیدونم چرا باید یه پدر پمادر که چهل  وچهل وپنج رو رد کردن باید بیان بچه دارشن که نتیجه اش بشه تفاوت سنی زیاده من وپدر مادرم..اصلا انتقاد پذیر نیستن..حرف حرف خودشونه.افکاره پوسیده ومغزهای کوچک زنگ زده