2777
2789
چ چهره دل نشینی😍

فدااات

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

ماشالا اسی🤠

عاشق صداقت، متنفر از دروغ.                                         بنا کننـده ی شادی های خـود باش😍.                           من یه رفیق صمیمی دارم که بیشتر از همه بهش اعتماد دارم،همه‌ حرفای دلمو با خیال راحت بهش میگم،اونم با دقت همه رو گوش میده و بهم میگه نگران نباش من پشتتم😍.بخودم میبالم بابت داشتن همچین رفیقی😌.اون رفیق:خداست😍.(دوست دارم خداجونم؛رفیق صمیمیم🤝)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم میزارم بگید چند میخوره بهم؟؟

۲۷ ۲۸؟

کاربری خودمه ولی رمزشو خواهرم هم داره. اکثر تاپیکا برا اونه  درضمن این کاربری برای دخترداییم بود و در تاریخ ۱ آبان ۱۴۰۲ به من واگذار شد. تاپیک قبلیا مال من نیست.