2777
2789

من با ضخامت پایین تنبلی تخمدان شدید بالطف خدا باردار شدم 

هیچی برای خدا نشد نداره

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چن مدت بعد اقدام؟

چند مدت میرفتم دکتر نشد 

ناامید شدم گفتم دیگه نمیشه نرفتم دکتر

درعین ناباوری باردار شدم انشاالله که شما هم معجزه خدا رو میبینی

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
ممنونم عزیزم انشالله خداحفظش کنه

برات ام یجیب میخونم 

توهم اگر تونستی برای اینکه جواب ازمایش مادرم خوب باشه یه توحید بخون

ببخشید گلم دکتر چه قرصی داد بهتون ؟ من دیگه می‌خوام ال دی بخورم از بس به خاطر نازک شدن رحم پریود میشم خسته شدم قرصهای دکتر فایده نداشته برام بهم آمپول و قرص استرادیوال والرات داد