2777
2789
عنوان

بازی با بچه های سه ساله

524 بازدید | 8 پست

بچه های شما هم همه اش میخوان باهاشون بازی کنید یا خودشون تنهایی بازی میکنن؟

من حال بازی کردن باهاش رو ندارم و از طرفی هم به این خاطر عذاب وجدان دارم😔

منم مث تو حال بازی ندارم و نداشتم .. رفتم کتاب خریدم براش.. کتابای اموزشیم خریدم..‌با همونا وقت میگذرونم یه تایمی از روز باهاش...‌

تو تاپیکام معرفی کردم کاتابارو

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
منم مث تو حال بازی ندارم و نداشتم .. رفتم کتاب خریدم براش.. کتابای اموزشیم خریدم..‌با همونا وقت میگذ ...

کتاب براش خیلی خریدیم و میخونیم کلی هم اسباب بازی داره،اما تنها بازی نمیکنه

من براش کارتون زبان انگلیسی هم میزارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا طفلی الان با کارتن مشغوله و یه کمم قیچی و کاغذ و چسب دادم جر میده می چسبونه مشغوله😅 البته ۴ سالشه

یکی گفت چه دنیای بدی! حتی شاخه های گل هم خار دارند. دیگری گفت چه دنیای خوبی! حتی شاخه های پرخار هم گل دارند... عظمت در نگاه است نه در چیزی که می نگریم💖
والا طفلی الان با کارتن مشغوله و یه کمم قیچی و کاغذ و چسب دادم جر میده می چسبونه مشغوله😅 البته ۴ سا ...

طفلکا منم دلم براش میسوزه که نمیتونم باهاش بازی کنم،هی تصمیم میگیرم و دوباره بیخیال میشم

کتاب براش خیلی خریدیم و میخونیم کلی هم اسباب بازی داره،اما تنها بازی نمیکنه من براش کارتون زبان انگ ...

واسه کم‌شدن عذاب وجدانت‌گفتم کتاب اموزشی بگیر باهاش کار کن.. 

کلا کتاب باعث میشه حوصله خودتم سر نره

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
بچه نیاز داره با هم سنای خودش وقت بگذرونه  یه کلاسی باشگاهی جایی ثبت نامشکن که در هفته چندساعت ...

درست میگی،ما اینجا غریبیم به خاطر کرونا و آنفولانزا هم میترسم کلاس بزارمش از طرفی هم بهم وابسته اس و سخت جدا میشه

اما باید یکم بیشتر در این مورد تحقیق کنم

مرسی

واسه کم‌شدن عذاب وجدانت‌گفتم کتاب اموزشی بگیر باهاش کار کن..  کلا کتاب باعث میشه حوصله خودتم س ...

مرسی،بله کتاب خوندن بیشتر قابل تحمله که اینکارو انجام میدم