2777
2789
عنوان

مامانای ک تاب خونگی دارید راضی هستید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 41 پست
تو سقف میشه؟اخه هزینه خودش ی طرف فک کنم میله بارفیکسم بخاد

خب شماهم تو سقف بزنید که بی هزینه باشه خود تابش فک کنم الان ۵۰۰باشه،آخه بزنی رو بارفیکس زیاد تاب نمیخوره که ما زدیم تو پذیرایی جلو تلویزیون خیلی خوبه واقعا،۳متر و نیم جابجا میشه تو تاب خوردن خیلی باحاله😁هر بچه ای اومد خونمون رفتن براش گرفتن ولی همه رو بارفیکس زدن بچه ها راضی نیستن میگن ما مثل تاب سامیار میخوایم،البته با توجه به اینکه بچتون یک سال و نیمه بنظرم نگیر نمیصرفه برا یه سال،من برا دخترمم استفاده میکنم الان ۳ماهشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شماهم تو سقف بزنید که بی هزینه باشه خود تابش فک کنم الان ۵۰۰باشه،آخه بزنی رو بارفیکس زیاد تاب نمی ...

گفتم برای دوتاش شاید خوب باشه.تو سقف خیلی خونه زیاد بازی نیس ک فک کنم تو سقف بزنیم.یکی راهرو میز ناهارخوری یکی هم پذیرایی مهمان .ب اینش فک نکردم فک بوذم یا بارفیکس باشه

میترسم بگیرم هزینه کنم بعد نخان بازی کنن..کوچیکه هرچی میبینه با سیم سشوار تاب تاب میده دوس داره.ولی ...

من بیشتر برا خوابوندن گرفتم پسرم خیلی بد خواب بود اونو گرفتم واقعا راحت شدم بچه توش قشنگ لم میده خیلی راحته

واای نگو.مگه چقد فاصله تا زمین داره ک بخاد دربیاد ی چیژی بشه

فاصله اش زیاد نیست ولی رو تاب که بودم میرفتم جلو ، عقب یهو بارفیکس که از جاش در اومد ،محکم افتاد رو پام 

من پسرام پنج یاله و سه ساله هستن. ازین تاپ دو قلوها دارن خیلی خوبه ولی براشون عادی شده بازی نمیکردن. بردم گذاشتم خونه مامانم. هر وقت اونجا بریم یذره سوارش میشن. در کل از چشمشون زود میفته و براشون عادی میشه

من خطر زیادی نمیبینم ولی شوهرم میگه نمیخاد براشون خطرناکه اصلا بزرگه از کوچیکه بدتره اصلا با چیزی سر ...

عزیزم من هم ۳ تا بچه کوچیک زیر ۵ سال دارم ، من میدونی چرا از تاب میترسم چون به تازگی دور از جون همه بچه ها دیدم کسی رو که از روی تاب پرت شده و اتفاق بدی براش افتاده و به همین خاطر یک ترسی در وجود من هست به خصوص وقتی بچه ها با هم سرش دعوا کنند چون هنوز خیلی معنی نوبت رو متوجه نمیشن .

من بیشتر برا خوابوندن گرفتم پسرم خیلی بد خواب بود اونو گرفتم واقعا راحت شدم بچه توش قشنگ لم میده خیل ...

اخه اون برای زیر یکسال نوزاد ممکنه تحرک نداشته باشه بخابه.اینا بزرگترن پنج سال و یک و نیم نمیدونم بزاشون مناسبه یانه

عزیزم من هم ۳ تا بچه کوچیک زیر ۵ سال دارم ، من میدونی چرا از تاب میترسم چون به تازگی دور از جون همه ...

اره شوهرم همین میگه.میگه خطرناکه میخورن بهم ممکنه دعواشون بشه.ولی فک نمیکردم خطرناک بوده چون درحد شاید یک مترم فاصله نشه چطور بخاد از بالا بیفته چیزیش بشه

میترسم بگیرم هزینه کنم بعد نخان بازی کنن..کوچیکه هرچی میبینه با سیم سشوار تاب تاب میده دوس داره.ولی ...

شاید یه چند روزی بازی کنن بعدش دیگه ن .چند روز ی بار ببرشون پارک سرپوشیده که از گرما و سرماهم خیالت راحت باشه

اخه اون برای زیر یکسال نوزاد ممکنه تحرک نداشته باشه بخابه.اینا بزرگترن پنج سال و یک و نیم نمیدونم بز ...

برا کوچیکه میتونی بگیری ولی بزرگه اصلا،پسرمن الان۳سال و ۳ماهشه دیگه بزور توش جا میشه،ولی خدایی بهترین و کاربردی ترین چیزی بود که گرفتم،

عزیزم من هم ۳ تا بچه کوچیک زیر ۵ سال دارم ، من میدونی چرا از تاب میترسم چون به تازگی دور از جون همه ...

خدا بهم صبری بده واقعا س تا زیر پنج سال خیلی مادر داغون میشه.من این دوتا دیوونم کردن

اره شوهرم همین میگه.میگه خطرناکه میخورن بهم ممکنه دعواشون بشه.ولی فک نمیکردم خطرناک بوده چون درحد شا ...

کلا علاوه بر خطرش برای بچه های این دوره همه چیز خیلی زود عادی میشه و زیاد از وسایلشون لذت نمی‌برند،  بچه های من که اینطوری هستن. 

شاید یه چند روزی بازی کنن بعدش دیگه ن .چند روز ی بار ببرشون پارک سرپوشیده که از گرما و سرماهم خیالت ...

زیاذ نمیبریم ترس بیماری لعنتی یا انفولانزا یا کرونا..حوصله مریضی ندارم.تازه خوب شدن با اینکه جای شلوغم نمیرن