2777
2789

تو فکر اینم تاب خونگی برای بچه ها بگیرم.بچه ها تو خونه دمار از روزگارم دراوردن یکی حدود پنج سال یکی یک سال نیم کلا باهم بازی نمیکنن همش خرابکاری شیطنت....زیاد بیرونم نمیرن یا هوا گرمه یا مریضی یا الان داره سرد میشه..اکثرا خونه هستن.تو فکر تاب خونگی هستم.شما ک دارید راضی هستید بچهاتون سرگرم میشن؟خطرندارن؟هزینشون چقدر میشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یکسالگی پسرم براش تاب آنیل گرفتم ازیناس که مثل تشکه توش پشم شیشه اس خیلی راضی بودم واقعا مخصوصا برا خوابوندن البته ما از سقف آویزون کردیم تو سقف خونه پیچ کردیم عالیه ،البته برا بچه تا سه سال اونم لاغر جا میشه بزرگتر جا نمیشه کنده میشه

تاب هم خطرات خاص خودش رو داره .

من خطر زیادی نمیبینم ولی شوهرم میگه نمیخاد براشون خطرناکه اصلا بزرگه از کوچیکه بدتره اصلا با چیزی سرگرم نمیشه.نه اهل بازی ن نقاشی ن کارتن فقط گوشی..شوهرم میگه بهم میخورن

آره خوبه . به شرطی بچه ها بازی کنن. منم چند سال پیش آهنیش گرفتم ۱۲۰ تومن الآن قیمتش خبر ندارم. ولی ک ...

میترسم بگیرم هزینه کنم بعد نخان بازی کنن..کوچیکه هرچی میبینه با سیم سشوار تاب تاب میده دوس داره.ولی روحیاتشون میشناسم بازی ثابت انجام نمیدن