2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه میگم مالی نیس.عاطفی  شما چندسالتونه؟چطوری مدیریت میکنی

ن ۴۰ سال مدیریت پسر بزرگه ک کاراش خودش بقیه هم تحت نظر خودم منم تنهام کسی پیشم نیس..ب این فکر کن بچه هات فقط خودت دارن..ای دوره از خودت بیوفتی هیچ ..

خدا بخواد تقریبا یکماه و نیم دیگه سومی منم دنیا میاد نمی‌دونم چه جوری پیش میره ولی فکر کنم بدون کمک همسر رسیدگی به سه تا بچه مشکل باشه البته واسه من اولی ۱۰ و دومی داره میره تو ۸ سالگی 

وقتایی ک نمیتونم غذای خوب بپزم درمونده میشم،نمیرسم بیشتر .غصه میخورم فقط

سلام عزیزم ، ببین من بچه ندارم مجردم

اماااا ، به عنوان یه ادم بی طرف و کسی که بچه کوچیک توی خونه اش هست نظر میدم

من همیشه میگم مادر پدر خودشون مسئول بچه ان خودشونم خواستن به همون تعداد بچه بیارن پس باید مسئولیت گردن بگیرن و حرص بخورن

اما شما از نظر عاطفی داری از اونور‌ بوم میوفتی

شما ربات نیستی ک همیشه بتونی به بهترین شکل غذا درست کنی به همشون غذا بدی به بهترین شکل

به شوهرت بگو باهاش صحبت کن اینارو بگو ازش کمک بخواه وقتایی که خونه ست

اتفاقا باحاله اختلاف سنی بچه ها کمه ، یه سرگرمی جمعی درست کن بذار با هم بازی کنن تا تو استراحت کنی و به کارات برسی

میتونی از یه مشاور خوب تلفنی کمک بگیری راهنماییت کنه چجوری برخورد کنی ک اروم بازیشونو بکنن و زیاد اذیتت نکنن

چند سال دیگ همشون جمعی میرن مدرسه😂😂😂

از صبح تا ظهر راحتی

مادرها هم گاهی خسته میشن، هیچ اشکالی نداره. دلیلش اغلب اینه که اونقدر از خودشون غافل میشن که کم میارن. حتما یه سری آدم امن پیدا کن و ازشون کمک بگیر. مثلا با خانواده‌ی دوستان پسرها ارتباط برقرار کن و یه وقت هایی که واقعا از لحاظ انرژی کم میاری ازشون کمک بگیر که بچه‌ها چند ساعتی اونجا باشن. فعالیت‌های مورد علاقه‌ات رو پیدا کن و براش تا جایی که می تونی وقت بذار. حتما از همسرت کمک بگیر و مسئولیت بچه هارو به تنهایی به دوش نکش. اگر از لحاظ مالی مشکلی نداری، بچه‌ها رو توی کلاس‌های ورزشی ثبت نام کن که بخشی از انرژی‌شون اونجا تخلیه بشه. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
سلام عزیزم ، ببین من بچه ندارم مجردم اماااا ، به عنوان یه ادم بی طرف و کسی که بچه کوچیک توی خونه اش ...

تا بزرگ بشن ک نفس راحت بکشم هنوز خیلی مونده.نمیکشم😔

اخه من درونگرام ،حوصله کسی جز خودمو ندارم.اینه بزرگترین مشکلم.

بچه هم من نمیخواستم شوهرم میخواست......

خب عزیزم مجبور بودی سه تا بیاری؟

با وجود جلوگیری بازم حامله شدم...خدا قربونش برم به یکی ک میخواد نمیده.منم ک یکی بس بود برام الان سه تا دارم.

البته دیگه دارن بزرگ میشن....میگذره

شما هم یه فکری برا طرز تفکرت بکن...

با وجود جلوگیری بازم حامله شدم...خدا قربونش برم به یکی ک میخواد نمیده.منم ک یکی بس بود برام الان سه ...

اتفاقا طرز فکرمن درسته عزیزم ادم لقمه ای رو بر میداره ک اندازه دهنش باشه معلومه بزرگ کرده سه تا بچه سخته...