2777
2789
عنوان

خانومای خونه دار و مامانا بیاین کمی منو دلداری بدین حالم خوش نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 64 پست
منم به ارایشگری زیاد فکر میکنم،یعنی برنامه ریزی هم داشته باشی بازم نمیرسی،من مادرمم نزدیکه بهم

روی کمک مادرت حساب نکن  کمک یه بار دو بار نه هروز

یکی از فامیلامون مغازه مامانشو ارایشگاه کرده بود بچه هاشم مامانش نگه میداشت  زن بیچاره اعصاب نمونده بود واسش  اخرش هم دخترش ارایشگاه رو تعطیل کرد و بچه هاشو بزرگ کرد گفت نمیتونم برسم

به کوری چشم سلبریتی ها که میخواهند دنیا را بهشت وایران را جهنم جلوه دهند اما ایران قطب درخشان عالم است❤❤
با بچه کوچیک میشه درس خوند؟ مگر اینکه مجازی بخونم،الان شهریه فوق دیپلم چقدره

علمی کاربردی خیلی شرایطش خوبه. کلاسهاش هم اکثرا بعد از ظهره. 

به نظر من دیپلم نمون حتما خداقل لیسانست رو بگیر بخاطر خودت و بچه ات

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو خونه پوستمون کنده میشه از کار سرو کله زدن با بچه یعنی ارزش نداره😏

فرسوده میشیم فقط چون هیچ وقتی برای خودمون نداریم و ۲۴ ساعت در خدمت بقیه ایم

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.
ارایشگری دوس دارم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم،اصلا اینده داره یا نه 

بنظرم باید ببین شهرتون چطور هست

الان ناخن و مژه و لیفت ابرو و مژه خیلی خوبه درآمدشون.بشرط اینکه زرنگ باشی و فعال

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
فرسوده میشیم فقط چون هیچ وقتی برای خودمون نداریم و ۲۴ ساعت در خدمت بقیه ایم

اره والا وقت نمیشه ادم به خودش برسه

به کوری چشم سلبریتی ها که میخواهند دنیا را بهشت وایران را جهنم جلوه دهند اما ایران قطب درخشان عالم است❤❤
کیک و ژله و فینگر فود مشتری میخواد چجوری پیدا کنم

عزیزم کارت خوب باشه همه مشتری میشن اول از همه تو خونواده خودت بعد دوستات بعد آشنا و همسایه

پیج بزن کانال بزن تو دیوار تبلیغ بزن 

از طرف جهاد هم وامم میدن ۷۰ تومن البته اول باید راه اندازی کنی بعد 

ترشی فروشی هم سودش عالیه چهارتا گل کلم و چند کیلو هویج و خیار و بادمجون یه عالمه ترشی میشه

زندایی شوهرم کنار فست فودی شوهرش ترشی میفروشه هرکی میاد فست فودی برا مزه یه کاسه کوچیک ترشی هم میده بعد مشتریا چند کیلو ترشی میخرن خیلی کار و بارشون گرفته

یارب نظر تو برنگردد