2777
2789
عنوان

خانومای خونه دار و مامانا بیاین کمی منو دلداری بدین حالم خوش نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 64 پست
الان میان میگن خانه داری بهترین شغله.مادر بودن مقدسه.... ولی این حس پوچی هیچ ربطی به اینا نداره..اد ...

تو خونه پوستمون کنده میشه از کار سرو کله زدن با بچه یعنی ارزش نداره😏

به کوری چشم سلبریتی ها که میخواهند دنیا را بهشت وایران را جهنم جلوه دهند اما ایران قطب درخشان عالم است❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیپلم گلم،به هنر علاقه دارم ولی نمیدونم به چی

کارهای بافتنی انجام بده

کیک و ژله و فینگر فود درست کن

اگ درامد زیاد میخوای قالیچه های دست بافت پول خوبی بابتشون میدن هم تو خونه ب کارهات میرسی هم ب بچت کنارشم قالیچتو میبافی

یارب نظر تو برنگردد
الان میان میگن خانه داری بهترین شغله.مادر بودن مقدسه.... ولی این حس پوچی هیچ ربطی به اینا نداره..اد ...

بابا ، آدم اگه بخواد تو خونه هم میتونی بهترین هنرمند باشی به شرط اینکه بخوای

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
بخدا پشیمون میشی من الان خودم سالن دارم از بس کارام زیاده با یه بچه حاضرم هرجوری هست شاغل نباشم و تو ...

منم به ارایشگری زیاد فکر میکنم،یعنی برنامه ریزی هم داشته باشی بازم نمیرسی،من مادرمم نزدیکه بهم

تو خونه پوستمون کنده میشه از کار سرو کله زدن با بچه یعنی ارزش نداره😏

بحث ارزش نیس

میدونی رفیق! اینکه بین میلیونها جهش ژنتیکی که امکان داشت برامون اتفاق بیفته،سالم به دنیا اومدیم خودش یه معجزه بزرگه پس بیا به شکرانه این معجزه ارزشمند شاد زندگی کنیم🌿
چرا نمیری دانشگاه که سرت گرم بشه؟ میفهممت این حس رکود مزخرفترین حسه برای یک زن خانه دار. انگار بی ا ...

با بچه کوچیک میشه درس خوند؟ مگر اینکه مجازی بخونم،الان شهریه فوق دیپلم چقدره

اخ اخ حرف دلمو زدی یاس جون دقیقااااا حس پوچی و بی هنر بودن بهم دست داده

من درکت میکنم چون عین خودتم عزیزم‌..

هرچقدر میخوان بگن نه بچه داری چشهههه،خونه داری چشههههه..مگه بی ارزشششششه!

بخدا ربطی به این حرفا نداره،ندااااره!

میدونی رفیق! اینکه بین میلیونها جهش ژنتیکی که امکان داشت برامون اتفاق بیفته،سالم به دنیا اومدیم خودش یه معجزه بزرگه پس بیا به شکرانه این معجزه ارزشمند شاد زندگی کنیم🌿
منم به ارایشگری زیاد فکر میکنم،یعنی برنامه ریزی هم داشته باشی بازم نمیرسی،من مادرمم نزدیکه بهم

من یه سال پیش خودم میکاپ کار بودم و سیار تو سالن دیگه کار میکردم خیلی خوب بود اونموقع ولی از وقتی برا خودم سالن دارم به هیچی نمیرسم چون مسئولیتش خیلی زیاده باید همیشه اونجا باشی نمیتونی اصلا به کارهات برسی سالن دار بودن برای یه مجرد بهتره برای متاهل بهتره سیار کار کنی توهر شاخه ای که دلت بخواد میتونی اونموقع سختت نمیشه..ناخن کار..فیبروز و تتو...رنگ و لایت..شنیون و...