2777
2789
عنوان

مادر شوهرم یکساله فوت کرده ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 1687 بازدید | 78 پست
بچه ها کوچیکن امید به زندگیشون میاد پایین عههه

والا ما کنار حیاط خونه پدربزرگم قبرستون بود امید به زندگب هم داریم. چه حرفا

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من حرفم دوباره میزنم خودم مشکلی ندارم با رفتن حاضرم هر هفته برم ولی بچه هام نمیخوام ببرم اونا ...

من نمیدونم چرا این مردا بعد ازدواج یهو میرن تو فاز خانواده دوستی

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭

پدرشوهرم فوت کرد خواهرشوهرام خودشونو میکشتن هر هفته برم سرمزار کلی هم فیلم بازی میکردن . بعده سالگردش دیگه نرفتن سرمزار شاید سال دو ۳ بار . اولاش خیلی آتیششون داغه بعد کم کم سرد میشن نگران نباش 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
فاز احمقانه بعضی ها رو نمیتونم درک کنم یعنیچی پدر مادر خودت بود اینجور میگفتی پدر مادر خودش بور عای ...

دقیییییقا

والله یه بار هم نمیزاشت هیچ .تازه خودشو هم بعد سال دیگه نمیزاشت بره

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

بهش بگو میخوای بچه ها فراموشش نکنن از خاطرات شیرینش بگو نه بچه را ببری قبرستون دلزده کنی ، پدر یا خواهری نداره باهاش صحبت کنن ، بعد شوهرت تا مادرش زنده بود همینقدر بهش اهمیت میداد؟

2810