2777
2789
عنوان

مادر شوهرم یکساله فوت کرده ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 1687 بازدید | 78 پست
من خودم میرم بچه هام نمیخوام ببرم 

خب بچه هام ببر چه اشکالی داره.چرا از قبرستان یه ‌‌غول ساختین. 

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭

بنده خدا ضربه روحی خورده که هنوز داغه

باهاش همراهی کن ولی در کنارش تو زندگی مشغله های مثبت بساز تا حواسشو پرت کنی و کمتر به مادرش فکر کنه و گاها مثل یه مادر نوازشش کن و بهش عشق بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه بچه بزرگم میگه مامان میترسم به باباش گفتم میگه بیخود

چندسالشه بچه ها

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

بگو حالا مگه خودت هرروز به فکر مادربزرگتی؟طبیعیه بچه ها فراموش میکنن و زندگی میکنن رسم دنیا اینه 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 
آخه بچه بزرگم میگه مامان میترسم به باباش گفتم میگه بیخود

خب بهش بگو که ترس نداره. یا بچه خودش به باباش بگه نمیام

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭

ماهی یباره اخه؟ خیلی کت. خوبی میکنه.. میگن روح اموات شب جمعه ها توی قبر میات به دیدن کسایی که اومدن دیدنش🥲😢

یه لباس راحت و گشاد 🎀یه چای تازه دم ☕ یه موسیقی ملایم🎶 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه…🧚🏻‍♀️💖

دوستان من حرفم دوباره میزنم خودم مشکلی ندارم با رفتن حاضرم هر هفته برم ولی بچه هام نمیخوام ببرم اونا گناه دارن نمی‌خوان برن برا روحیشون هم خوب نیس میون اون همه مرده. خودم هر هفته حلوا میپرم به ثواب روحش ولی مشکلم نبردن بچه های. نمیدونم چجوری قانعش کنم

2810