2777
2789
عنوان

درمان سوختگی لیزر موهای زائد،کسی تجربه داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 32402 بازدید | 127 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من امروز جلسه سوم لیزرم بود ساق پام و کشاله رانم و بیکینی مثه حالت کبودی شده لک لک افتاده ...

بله عزیزم هر سه ساعت یکبار بزنید تا وقتی لکه ها محو بشه

آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️
سلام عزیزم بله تا یه ماه هرروز سه ساعت یکبار زینک زدم نگران نباش خوب میشه منم اون روز خیلی ناراحتم ب ...

دوست خوبم

شما تاول هاتم خوب شد؟ جاش نموند؟ 

پوست ناحیه ای ک تاول زد روشنه یا تیره🤕🤕🤕🤕

منم تاول زدم و ب شدت زخم شدم

دوست خوبم شما تاول هاتم خوب شد؟ جاش نموند؟  پوست ناحیه ای ک تاول زد روشنه یا تیره🤕🤕🤕🤕 من ...

بله عزیزم خوب شد باید زینک رو مداوم استفاده کنی تا وقتی اثرش بره

دوست خوبم شما تاول هاتم خوب شد؟ جاش نموند؟  پوست ناحیه ای ک تاول زد روشنه یا تیره🤕🤕🤕🤕 من ...

سلام عزیزم شما چطور شدین منم تاول زدم بشدت سوختم و بدنم لک سیاه افتاده شما خوب شدین؟

سلام عزیزم شما چطور شدین منم تاول زدم بشدت سوختم و بدنم لک سیاه افتاده شما خوب شدین؟

سلام بله خیلی بهتر شدم پماد زینک و فلوئولوسین داد زدم البته اسم پماد دومی رو مطمعن نیستم

دو هفته زدم بهترم 

رفتم دکتر دید گفت نگران نباش جاش نمیمونه

منم ۶ م رفتم لیزر درجه شو بالا زد سوخته بیکینی م لکه قهوه ای مثل کبودی

زینک و ترمیم کننده میزنم

بنظرتون برم دکتر زنان؟

همچنان زینک بزنم

ااااا خداااا 

نگرانم 

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
منم ۶ م رفتم لیزر درجه شو بالا زد سوخته بیکینی م لکه قهوه ای مثل کبودی زینک و ترمیم کننده میزنم بن ...

نه عزیزم از بین می‌ره ادامه دار بزن و هر سه ساعت یکبار تمدید کن