2777
2789
عنوان

درمان سوختگی لیزر موهای زائد،کسی تجربه داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 32368 بازدید | 127 پست
منم ۶ م رفتم لیزر درجه شو بالا زد سوخته بیکینی م لکه قهوه ای مثل کبودی زینک و ترمیم کننده میزنم بن ...

منم سوختم بخصوص روی یه دستمو زدن سوزوندن بایه زیربغلم .زنگ زدم بهشون گفتم خیلی مغذرت خواهی کردن و رایگان توسط دکتر مطب ویزیت شدم و کرم ترمیم کننده خیلی قوی  بهم دادن گفتن تا ۳ ماه کاملا میره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام .منم پاهام به شدت سوخته و بعد از چهار روز تاول زده منم مرکز لیزرم رو تغییر دادم.این بلا سرم اوم ...

سلام عزیزم ترمیم کننده سیکالفیت اون و زینک اکساید میزدم من

آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️
سلام .منم پاهام به شدت سوخته و بعد از چهار روز تاول زده منم مرکز لیزرم رو تغییر دادم.این بلا سرم اوم ...

سلام وقت بخیر دوست عزیزم میشه بهم بگید الان وضعیتتون چجوریه و خوب شدین یا خیر؟ کیلینیک رسیدگی کرده بهتون یاخیر؟؟؟خیلی واجبه

ترمیم کننده من رو فقط باید از نمایندگی های شرکتش بگیرید نمیدونم بتونید پیدا کنید یانه .اگه خواستی بهم بگو برات پیداکنم 

سلام وقت بخیر دوست عزیزم میشه بهم بگید الان وضعیتتون چجوریه و خوب شدین یا خیر؟ کیلینیک رسیدگی کرده ب ...

کلینیک رسیدگی می‌کنه بله.پاهام ن هنوز خوب نشده.الان 19 روزه.فقط کمرنگ تر شده

کلینیک رسیدگی می‌کنه بله.پاهام ن هنوز خوب نشده.الان 19 روزه.فقط کمرنگ تر شده

برو ازش شکایت کن . فک کنم نزدیک ۱۵ میلیون بتونی دیه بگیری .دیگه ترمیم کنندتو نزن .این حق توعه .وچی بهترازاین 

سلام عزیزم ترمیم کننده سیکالفیت اون و زینک اکساید میزدم من

سلام عزیزم هنوز این تاپیک و میبینید؟ من دو هفته پیش برای صورتم لیزر co2 انجام دادم حالا رو صورتم لک افتادی یه جاهایی هم مثل جای جوش سیاه سیاه شده. الان که دو هفته گذشته میتونم از زینک و سیکالفیت استفاده کنم؟

اون موقع من نفهمیدم دیه تعلق میگیره .والان دارم افسوس میخورم

عزیزم جای لکهای سوختگیتون بعد چند وقت خوب شد؟ به جز ترمیم کننده دیگه چی زدید؟ پوست صورت من با لیزر حالت سوختگی پیدا کرده و الان بعد دو هفته جاش لک شده نمی‌دونم چی کار کنم

عزیزم جای لکهای سوختگیتون بعد چند وقت خوب شد؟ به جز ترمیم کننده دیگه چی زدید؟ پوست صورت من با لیزر ح ...

سلام عزیزم . ترمیم کننده لافارر و چندجور ترمیم کننده زدم فایده چندانی نداشت ولی بخدا دوسه بار که کرم ترمیم کننده mnd رو خریدم و زدم شروع کردبه خوب شدن جالب اینجاش جاشم میبره خیلی کرم محشریه الان من بعنوان کرم مرطوب کننده برای صورتم ازشاستفاده میکنم هرشب خیلی عالیه

عزیزم جای لکهای سوختگیتون بعد چند وقت خوب شد؟ به جز ترمیم کننده دیگه چی زدید؟ پوست صورت من با لیزر ح ...

من فقط همون ترمیم کننده رو زدم دیگه هیچی نزدم .پای دخترمم با اب جوش یه حلقه سوخته بود اونم اونقدر عالی خوبش کرد اصلا یه ذره هم جاش نمونده .یعنی یه انگشتش ترکیده بود