2777
2789
عنوان

درمان سوختگی لیزر موهای زائد،کسی تجربه داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 32296 بازدید | 127 پست
سلام ، عزیزم . مشکل لک سوختی بیکینیتون رفع شد ؟ میشه بگید چه محصولاتی استفاده کردید؟ برای منم همین ا ...

سلام گلم بله

تا حدود سی الی چهل روز هرروز سه ساعت یکبار زینک زدم خیلی اذیت شدم ولی خداروشکر اثری ازش نمونده

آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️
سلام گلم بله تا حدود سی الی چهل روز هرروز سه ساعت یکبار زینک زدم خیلی اذیت شدم ولی خداروشکر اثری از ...

ببخشید یه سوالی دارم ممنونم میشم جوابمو بدی 

این سه ساعت یکبار که زینک میزدی 

زینک قبلی رو میشتی از روی پوست بعد دوباره زینک میزدی ؟

یا نیازی به شستن نیست روی همون زینک قبلی میزدی ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید یه سوالی دارم ممنونم میشم جوابمو بدی  این سه ساعت یکبار که زینک میزدی  زینک قبلی ...

نه عزیزم نمیشستم روی همون قبلی میزدم هر چقدر لایه بیشتر رو پوست باشه بهتره

آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️
سلام عزیزم خیر اصفهانم

سلام عزیزم من تازه تاپیکتو خوندنم منم چندین بار سوختم ولی یه چیز بدتر اینکه هنوزم بعد ۲۰ جلسه موهام در میاد اگ اصفهانی یهوجا رفتم توی مترو پل واااقعا راضی بودم هم اپراتوراش خوب بودن هم دستگاه عااالی

سلام عزیزم بله تا یه ماه هرروز سه ساعت یکبار زینک زدم نگران نباش خوب میشه منم اون روز خیلی ناراحتم ب ...

سلام عزیزم من امروز جلسه سوم لیزرم بود ساق پام و کشاله رانم و بیکینی مثه حالت کبودی شده لک لک افتاده خیلی نگرانم یعنی زینک بزنم میره خودش؟ 

سلام عزیزم برا شما جای سوختگیا خوب شد؟؟میشه بگین‌چیکار کردین برا منم خیلی بد شده😭

سلام عزیز بخشید برای شما خوب شد؟ برای منم دو روز پیش جلسه سوم لیزرم بود لک افتاده خیلی نگرانم

پماد زینک مخصوص بگیر بزن. و اینکه زمان میبره تا لکه اش بره . منم یبار اینجوری شدم . ناشیانه کار کرد ...

سلام عزیز ببخشید من جلسه سومم بود دو روز پیش ساق پام لک قهوه ای آورده خیلی نگرانم برای شما خوب شد؟

همیشه یه کلینیک میرفتم عالی بود این بار گفت نوبت نداریم منم رفتم یه مرکز دیگه اینجام که رفتم یعنی مع ...

چجوریع تاول زده ؟؟ 

منم بیکینی ی جوری شده نکنه سوخته 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
نه فقط لک افتاده چنتا لک قهوه ای مثه حالت کبودی

عه من چرا دقت نمی‌کردم ... برم ببینم بدنمو 

بیکینی متاسفانه خس میکنم تیره تر شده ... نمی‌دونم چرا 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
منم همین حسو دارم جلسه سومم هست با کندلا میرم خیلی نگرانم

منم خیلی 

آخه دست و پاهام خوبه بیکینی یکم تیره شده حس میکنم موهاش هست ... منم جلسه سوم