2777
2789
عنوان

درمان سوختگی لیزر موهای زائد،کسی تجربه داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 32369 بازدید | 127 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم من امروز جلسه سوم لیزرم بود ساق پام و کشاله رانم و بیکینی مثه حالت کبودی شده لک لک افتاده ...

بله عزیزم هر سه ساعت یکبار بزنید تا وقتی لکه ها محو بشه

آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️
سلام عزیزم بله تا یه ماه هرروز سه ساعت یکبار زینک زدم نگران نباش خوب میشه منم اون روز خیلی ناراحتم ب ...

دوست خوبم

شما تاول هاتم خوب شد؟ جاش نموند؟ 

پوست ناحیه ای ک تاول زد روشنه یا تیره🤕🤕🤕🤕

منم تاول زدم و ب شدت زخم شدم

دوست خوبم شما تاول هاتم خوب شد؟ جاش نموند؟  پوست ناحیه ای ک تاول زد روشنه یا تیره🤕🤕🤕🤕 من ...

بله عزیزم خوب شد باید زینک رو مداوم استفاده کنی تا وقتی اثرش بره

دوست خوبم شما تاول هاتم خوب شد؟ جاش نموند؟  پوست ناحیه ای ک تاول زد روشنه یا تیره🤕🤕🤕🤕 من ...

سلام عزیزم شما چطور شدین منم تاول زدم بشدت سوختم و بدنم لک سیاه افتاده شما خوب شدین؟

سلام عزیزم شما چطور شدین منم تاول زدم بشدت سوختم و بدنم لک سیاه افتاده شما خوب شدین؟

سلام بله خیلی بهتر شدم پماد زینک و فلوئولوسین داد زدم البته اسم پماد دومی رو مطمعن نیستم

دو هفته زدم بهترم 

رفتم دکتر دید گفت نگران نباش جاش نمیمونه

منم ۶ م رفتم لیزر درجه شو بالا زد سوخته بیکینی م لکه قهوه ای مثل کبودی

زینک و ترمیم کننده میزنم

بنظرتون برم دکتر زنان؟

همچنان زینک بزنم

ااااا خداااا 

نگرانم 

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
منم ۶ م رفتم لیزر درجه شو بالا زد سوخته بیکینی م لکه قهوه ای مثل کبودی زینک و ترمیم کننده میزنم بن ...

نه عزیزم از بین می‌ره ادامه دار بزن و هر سه ساعت یکبار تمدید کن