من همیشه لیزر میکردم مشکلی نبود خوب بود این بار مرکز لیزرم رو تغییر دادم چون زود نوبت نمیداد و متاسفانه جایی که رفتم پوستم رو سوزوندن،پاهام لک های قهوه ای شده و ناحیه بیکینی هم متاسفانه دو تا تاول زده.بهشون پیام دادم گفتن زینک اکساید بزنی به مرور خوب میشه😔خیلی ناراحتم نگرانم جاش بمونه
منم ۶ م رفتم لیزر درجه شو بالا زد سوخته بیکینی م لکه قهوه ای مثل کبودی زینک و ترمیم کننده میزنم بن ...
منم سوختم بخصوص روی یه دستمو زدن سوزوندن بایه زیربغلم .زنگ زدم بهشون گفتم خیلی مغذرت خواهی کردن و رایگان توسط دکتر مطب ویزیت شدم و کرم ترمیم کننده خیلی قوی بهم دادن گفتن تا ۳ ماه کاملا میره
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
سلام عزیزم ترمیم کننده سیکالفیت اون و زینک اکساید میزدم من
سلام عزیزم هنوز این تاپیک و میبینید؟ من دو هفته پیش برای صورتم لیزر co2 انجام دادم حالا رو صورتم لک افتادی یه جاهایی هم مثل جای جوش سیاه سیاه شده. الان که دو هفته گذشته میتونم از زینک و سیکالفیت استفاده کنم؟
اون موقع من نفهمیدم دیه تعلق میگیره .والان دارم افسوس میخورم
عزیزم جای لکهای سوختگیتون بعد چند وقت خوب شد؟ به جز ترمیم کننده دیگه چی زدید؟ پوست صورت من با لیزر حالت سوختگی پیدا کرده و الان بعد دو هفته جاش لک شده نمیدونم چی کار کنم
عزیزم جای لکهای سوختگیتون بعد چند وقت خوب شد؟ به جز ترمیم کننده دیگه چی زدید؟ پوست صورت من با لیزر ح ...
سلام عزیزم . ترمیم کننده لافارر و چندجور ترمیم کننده زدم فایده چندانی نداشت ولی بخدا دوسه بار که کرم ترمیم کننده mnd رو خریدم و زدم شروع کردبه خوب شدن جالب اینجاش جاشم میبره خیلی کرم محشریه الان من بعنوان کرم مرطوب کننده برای صورتم ازشاستفاده میکنم هرشب خیلی عالیه
عزیزم جای لکهای سوختگیتون بعد چند وقت خوب شد؟ به جز ترمیم کننده دیگه چی زدید؟ پوست صورت من با لیزر ح ...
من فقط همون ترمیم کننده رو زدم دیگه هیچی نزدم .پای دخترمم با اب جوش یه حلقه سوخته بود اونم اونقدر عالی خوبش کرد اصلا یه ذره هم جاش نمونده .یعنی یه انگشتش ترکیده بود