2777
2789
عنوان

پرولاکتین بالا و ریزش مو

50 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من آزمایش خون رفتم و پرولاکتینم بالا هست ۸۰۰ خیلی شدید ریزش دارم 

دکتر رفتم و بهم قرص داده بخورم موهام درست میشه یعنی رشد و پر شدن اینا کسی نتیجه گرفته ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم مثل تو بودم خداروشکر دارو مصرف کردم بهتر شدم اخرین بار ازمایش گرفتم هنوزم جا داشت بیاد پایین تر باز فردا میرم برای ازمایش 

نَبود وُ نیستُ و نَخواهَد بود عَزیزتَر اَز تو بَرایِ مَن جانِ مَن:)A🫀✨️️ 

اره بهتر شد باز الان باردارشدم دوباره شروع شده😮‍💨

من حالا مجردم موهام الان ۲ ساله ریزش دارم از وقتی کرونا گرفتم بعدش موهام کوتاه کردم پسرونه 

الان تا وسطای کمرم هست البته حدودن ۳ ساله ولی رشد قبلی و ریزش مو شدید قطر موهام وحشتناکه نازک شده 

حتی سونوگرافی رفتم هیچی‌ندارم ن کیست نه تنبلی تخمدان 

قرص ها‌روگرفتم نمیدونم جواب میده یا ن

من حالا مجردم موهام الان ۲ ساله ریزش دارم از وقتی کرونا گرفتم بعدش موهام کوتاه کردم پسرونه الان تا و ...

جواب میده نگران نباش منم موهام بلند و پر پشت بود حسابی موهام خراب شده بود بعد مصرف قرص ها یواش یواش شد مثل اول

نَبود وُ نیستُ و نَخواهَد بود عَزیزتَر اَز تو بَرایِ مَن جانِ مَن:)A🫀✨️️