2777
2789
عنوان

درمان سوختگی لیزر موهای زائد،کسی تجربه داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 32296 بازدید | 127 پست
بعد چه مدت خوب شد عزیزم؟😔کاش از منم خوب بشه دیگه عمرا اینجا برم،همیشه کلینیکی که میرفتم عالی بود ا ...

من ی ماهی بیشتر طول کشید.منم خودم مقصر بودم گفتم  درجشو ببره بالاتر ک سوختم

خودش خوب میشه. پای منم جلسات آخر که درجه رو زیاد کرده بود یه لک قهوه ای بزرگ افتاد ولی تقریبا سه چها ...

من خیلی ناراحتم چون چند جای پوستم اینطور شده از روز لیزر تا حالا هر چهار ساعت یه بار زینک میزنم😔ولی بازم استرس دارم نکنه جاش بمونه

آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بعضی جاهای بدنم کبود شده انگار کتک خوردم  نمیدونم چرا این دفعه اینطور شد

منم بعضی جاها لک شد بیکینی هم تاول زد پشت ساق پان هم دو سه تا مثل کبودی هست😔😔خیلی ناراحتم کاش هیچوقت نمی‌رفتم یه مرکز دیگه

من ی ماهی بیشتر طول کشید.منم خودم مقصر بودم گفتم  درجشو ببره بالاتر ک سوختم

من این دفعه اینجور شد قبلا جای دیگه که میرفتم کوچک ترین سوختگی هم حتی به وجود نیومده بود😔

من خیلی ناراحتم چون چند جای پوستم اینطور شده از روز لیزر تا حالا هر چهار ساعت یه بار زینک میزنم😔ولی ...

نه اصلا نگران نباش. به مرور کمرنگ میشه و بعدم کامل خوب میشه. 

منم بعضی جاها لک شد بیکینی هم تاول زد پشت ساق پان هم دو سه تا مثل کبودی هست😔😔خیلی ناراحتم کاش هیچو ...

من بیکینی مشکلی ندارم فقط ساق پاهام انگار ضربع خورده نگرانی ک نداره برطرف میشه

قفس نشین همه را راه راه میبیند :) [کلماتی ک درگفتگو به کار میبرید ارتباط تنگاتنگی با سطح شعور،وفرهنگ خانواده یتان دارد]
سلام عزیزم برا شما جای سوختگیا خوب شد؟؟میشه بگین‌چیکار کردین برا منم خیلی بد شده😭

سلام عزیزم بله تا یه ماه هرروز سه ساعت یکبار زینک زدم نگران نباش خوب میشه منم اون روز خیلی ناراحتم بودم ولی خوب شد🥰

سلام عزیزم بله تا یه ماه هرروز سه ساعت یکبار زینک زدم نگران نباش خوب میشه منم اون روز خیلی ناراحتم ب ...

خداروشکر عزیزم 

برا منم دعا کن زودتر خوب شه واقعا کلافه ام 

خداروشکر عزیزم  برا منم دعا کن زودتر خوب شه واقعا کلافه ام

حق داری گلم واقعا خیلی حس بدیه

انشاالله زودتر خوب بشی عزیزم

همیشه یه کلینیک میرفتم عالی بود این بار گفت نوبت نداریم منم رفتم یه مرکز دیگه اینجام که رفتم یعنی مع ...

سلام، کدوم شهری؟ اگه تهرانی،  این کلینیکی که میگی عالیه، رو آدرسشو میدی؟ یا شماره تلفنشو بده، قیمت بگیرم

موقعیتی رو قضاوت نکن که  تجربه اش نکردی ......
سلام، کدوم شهری؟ اگه تهرانی،  این کلینیکی که میگی عالیه، رو آدرسشو میدی؟ یا شماره تلفنشو بده، ق ...

سلام عزیزم خیر اصفهانم

من اصفهانم مرکز لیزری که میرم واقعا عالیه از صبوری اپراتور که با دقت و حوصله تمام شات میزنه و رعایت بهداشت بگیر تا محشر بودن دستگاهشون

من که به شخصه تو ۴ جلسه جواب گرفتم موهای نازکمم حتی از بین رفته

پوستم روشن تر شده اصلا درد نداشتم موقع لیزر سوختگی هم  نمیده دستگاهشون به هیچ وجه

خواستم به شما هم معرفیشون کنم چون خیلی راضی بودم

09217870776