2777
2789
عنوان

بارداری با فقط یک بار رابطه

3117 بازدید | 79 پست

وای بچه ها یه ماه و نیمه عروسی کردم و فقط یه بار رابطه بدون پیشگیری داشتم و باردار شدم. خانمایی که هنوز عروسی نکردین  خوب حواستونو بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان چند هفته ای

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

فولیک اسید اینا نخوردی

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
عزیزم مبارکه  منم یک ساله اقدامم نمیشه  ولی این ماه سه روژ از موعد گذشته یه ذره امید دار ...

بی بی چک نزدی.چ طاقتی داری عزیزم

مبارکه 🤣🤣همسرت چه میگه؟

۲ تامون ۲۶ سالمونه برا اون فک کنم خیلی زود باشه 

اولش میدید من خوشحال نیستم اونم خوشحال نبود اما من که اوکی شدم کمکم با این قضیه اونم اوکیه