2777
2789
عنوان

دیروز دخترم بردم دکتر غدد....

| مشاهده متن کامل بحث + 2137 بازدید | 86 پست
بله الان دختر من الان ۸سالش هست اونقدر میترسم به بلوغ برسه برا همین هفته قبل آزمایشات هورمونی براش د ...

خدا کنه فعلا نشه نه بخاطر قد ، خیلی کوچیکه واقعا،  ۸ ۹ سالگی بیفته تو زحمت و کمردرد و استرس و.. 

قد و وزن دخترت چنده؟

🤍🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تزریق امپولی که جلوی بلوغ رو میگیره هیچ ارتباطی با افزایش قد نداره صرفا جلوی بلوغ وروند رشد طبیعی گر ...

منم واسه دخترم تایک سال امپول هرمونی باید بزنم که پریود نشه بخاطر پلاکتش دکتر گفت اصلا رو افزایش قد تاثیر نداره امپول رشد باید بزنه که دختر من نمیتونه بزنه

خدایا به خودم قول دادم همه چی روبسپرم به خودت ممنونم بابت نعمت های قشنگت
اسم دکتر غددت رو بگو برام مهم نیست کدوم شهر هست ممنون

عزیز من یاسوج هستم دکتر عزیزی شما خودت کدوم شهری شیراز دکترهای بهتری داره

[QUOTE=262300933]خدا کنه فعلا نشه نه بخاطر قد ، خیلی کوچیکه واقعا،  ۸ ۹ سالگی بیفته تو زحمت و ک ...

اگه علائم مثل بزرگ شدن ب اسن س ینه وموهای زائد داره زود پرید میشه نه دختر 9 ساله من نمیشه هیچ علاغمی از بلوغ هم نداره فقط پادرد زیاد داره دکتر ارتوپد گفت بخاطر رشد ش

عزیز من یاسوج هستم دکتر عزیزی شما خودت کدوم شهری شیراز دکترهای بهتری داره

متخصص غدد خوب توشیراز سراغ داری اسمشو بگی 

من اهوازم اصفهان بردم متخصص غدد چند تا واهواز دنبال یک کاربلد واقعی میگردم سهر برام مهم نیست میرم هرجا باشه 

آمپول رشد ب ادهمه پلاکت رو پایین میاره؟

گفت خطر داره براش چون دختر من پلاکتش 50 هزار بود با قطع پریود فعلا خدارو شکر شده 150 هزار

اونی که 9 سال وسه ماهش 133 ووزنش هم 27 کیلو اونی یکی دخترم 12 سال ویک ماهش 149 قد و40 کیلو وزنش گفت ...

بله 

خواهر منم ۱۲ سالش قدش همین حدودا پس یعنی کوتاه به مامانم بگم پیگیری کنه هر چند  مامانم قدش ۱۵۴ بابام ۱۷۶

خودم ۱۶۰ شدم مامانم میگه اخه ۱۶۰ بشه خوبه 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
متخصص غدد خوب توشیراز سراغ داری اسمشو بگی  من اهوازم اصفهان بردم متخصص غدد چند تا واهواز دنبال ...

تاپک بزن از شیرازی ها بپرس واقعا من سراغ ندارم اما میگن دوتا دکتر غدد شیراز کارشون عالی

بله  خواهر منم ۱۲ سالش قدش همین حدودا پس یعنی کوتاه به مامانم بگم پیگیری کنه هر چند  ماما ...

12 اگه پریود شده دیگه کاریش نمیشه کرد اما بگین یه دکتر ببر ضرر نداره

2810