2777
2789
عنوان

دیروز دخترم بردم دکتر غدد....

2137 بازدید | 86 پست

دخترم 9 سال وسه ماهش حالا بردم قبل بلوغ دکتر گفت سه کیلو از وزش کمه وسه سانت هم از قدش چقدر ناراحت شدم دختر بزرگم هم 12 سال یک ماهش اونم گفت دوسانت از قدش کمه وفقط قرص تقویتی بهش داد گفت چون پلاکتش میاد پایین امپول رشد نمیشه زد نمیدونم کوتاه درمیان یا نه من خودم 170 هستم شوهرم 174

خدایا به خودم قول دادم همه چی روبسپرم به خودت ممنونم بابت نعمت های قشنگت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالا اره کوتاه در بیان .. چون ۳ سانت کمبود قد زیاده واقعا چرا اینقدر دیر اقدام کردی باید شش هفت سالگی دکتر میبردی تا ب قد و وزن مطلوب میرسید

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑  کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                      رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁 
احتمالا اره کوتاه در بیان .. چون ۳ سانت کمبود قد زیاده واقعا چرا اینقدر دیر اقدام کردی باید شش هفت س ...

والا متخصص اطفال شهرمون بردم گفت هردوشون عالی حالا کوچیکه رو گفت اگه عکس صفحه رشدش خوب باشه میشه یه کاریش کرد ولی بزرگ رو اصلا نمیشه کاری کرد دکتر غدد شهرخودمون نبود بردم شهرستان

بچه ها خیلی دارن کوتاه میشن میرم مدرسه دخترم حتی پنجم و ششم انگشت شمار قدشون بلنده همه کوچیکن حالا معلوم نیست مال بلوغ زودرس غذاهای مصنوعی هورمونی ، من که از الان بخاطر بچه هام ناراحتم ، شنیدم قرص آل آرژنین خوبه دکتر بهش داد؟

الان قد دخترت چنده 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
بچه ها خیلی دارن کوتاه میشن میرم مدرسه دخترم حتی پنجم و ششم انگشت شمار قدشون بلنده همه کوچیکن حالا م ...

همین قرص رو فکر کنم نوشته چون گفت بهش بده تا سه ماه دفع قبل هم همین داده بود نزدیک دوماه خورداما تاثییری نداشت برا دختر بزرگم البته

2810