2777
2789
عنوان

کسب از دعای دیدن مطلوب در خواب چیزی شنیده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16826 بازدید | 301 پست
ببین عزیزم یه چیزی هست به نام کشف مطلب.مثل مثلا استعلام حاجتت...بهش میرسی dh نمیرسی یا بهت دعایی میگ ...

@fandogh_3    

@sungirl2022    

@sadat_nafis    

@nahhid    

@72saharr    

دوستان این کامنت روبخونید سوال بود درخدمتم

خدایااااا شکرت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین عزیزم یه چیزی هست به نام کشف مطلب.مثل مثلا استعلام حاجتت...بهش میرسی dh نمیرسی یا بهت دعایی میگ ...

سلام عزیزم 

خیلی ممنونم از محبتتون. 

التماس دعا برام دعا کنید. 

یه مشکلی که داریم حل بشه. 

و به حاجتم برسم. خیلی ممنونم

یازدهم تجربی🌱

دوست گلم من تا الان چندبار صبح درست قبل بیدارشدن از خواب حرف هایی شنیدم که کسی بهم گفته خدا شاهده عین همون خوابی که دیدم چند روز یا چند ساعت بعد همون آدم همون حرف هایی کا تو خواب دیدم رو بهم گفته اینو گفتم که بگم خواب صادقه ظاهرن ساعت نداره

حتی ما مریض بدحال تو بیمارستان داشتیم خداشاهده خواب بودم دیدم اومد خداحافظی کرد و شبیه نور شد و رفت نیم ساعت بعد تلفن خونه زنگ خورد از خواب پریدم،داشتم گریه میکردم ، گفتن طرف نیم ساعت پیش تموم کرد.

سلام عزیزم  خیلی ممنونم از محبتتون.  التماس دعا برام دعا کنید.  یه مشکلی که داریم ...

سلام عزیزم.خدامشکلتو حل کنه.هم شمارو هم منو.اللهمم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

میتونی نیتت این باشه.چیکارکنم فلان مشکلم حل بشه...یابپرسی فلان مشکلم حل میشه.یه سوال واضح

خدایااااا شکرت...
دوست گلم من تا الان چندبار صبح درست قبل بیدارشدن از خواب حرف هایی شنیدم که کسی بهم گفته خدا شاهده عی ...

بله عزیزم.من حرف کارشناس روگفتم...وگرنه من یه روشی هست سوره زازال یه چیزی توخواب دیدم..بعدبیدارشدم ساعت 7صبح بود.هی گفتم چرادیدم چراندیدم.یه چیزی دیده بودم اماهی اینوباخودم گفتم چراندیدم چراندیدم..بعدخواب رفتم همون صداگفت برنمیگرده..خیلی بهم ریختم...روش سوره زلزال....بعدگفتم بذار روش مفاتیح روبرم.که حداقل یه منبعی داره...اخه من باروش دایی ابراهیمم رفتم هیچی نمکیدیدم یایادم نمیموند..خلاصه با روش مفاتیح رفتم دقیقا برعکس سوره زلزال.نشونم دادن.یعنی سوره زلزال گفت برنمیگرده..ااماباروش مفاتیح رفتم ومثلاگفتم همسرم رونشونم بده خود همون طرفمو نشونم داد.حالا من 2.3ماهه انجام دادم.باونم قهرم.منتظرم ببینم نتیجه چی میشه..اماهرچی هست قطعا مشکلاتی بینمون هست.چون زمان دوستی هم خواب میدیدم مامانش یاحرف نمیزنه.یاااومدن خواستگاری و....کلا خواب خوشحالی مثلانبود..حس میکنم هرچی هست قبل رسیدن مشکلات و....هست.چون اونم خیلی مشکلات داشت بهم نمیگفت چی هستن..رسیدن قطعا راحت نیست

خدایااااا شکرت...