2777
2789
عنوان

کسب از دعای دیدن مطلوب در خواب چیزی شنیده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16825 بازدید | 301 پست
خیلی سخته خیلی..خووم‌انقددد دلتنگ شدمکه بعد۳ماه خواستم‌پیامش‌بدم.اما‌کنترل کردم..خیلی احساسیم‌اخه... ...

من دیگه همه سختی‌هایی حقم نبود کشیدم .برام فرقی نداره چی بشه . همین الان هم زندگیم تموم بشه راحترم.

من دیگه همه سختی‌هایی حقم نبود کشیدم .برام فرقی نداره چی بشه . همین الان هم زندگیم تموم بشه راحترم.

باورت میشه منم‌اتفاقاتی افتاده برام‌که‌حس‌کردم‌زندگیم‌به‌بن‌بست رسیده...قهر ۳ماهه با کسی که دوسش دارم .گوشیمو‌بردن...سختی مالی بسیار زیاددد.درگیری فکری درخصوص ازدواج درس‌کاروهزار فکردیگه.فکرنکن‌خودت فقط‌مشکل‌داری..باورکن ادما از‌دور قشنگن.ممکن ازنزدیک دلتو میزد..توکه دوست نبودی که وابسته باشی..فوقش یه‌جندروز دلگیری‌بعد‌اوکی میشی.برو جندروز سفر ریلکس کن و شروع کن..یه‌ادم‌بهتر عزیزم

خدایااااا شکرت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه بیای تاپیک آخر من 😔🖤برا اون هم جواب میده ببینم قصدش چیه یا ن این دعا

روحه من چند وقتیه مرده..💔                                     دختر آرمی :)💜، در حال خوندن زبان کره ای✨🇰🇷 وکیل آینده⚖️، کیدرامری که عاشق گل شیطان و زیبایی حقیقیه 🌈اولین باری که دیدمت فک نمیکردم قراره اینجوری دوست داشته باشم اما تو منو رها کردی تو اوج دلتنگی تو اوج دوس داشتن شاید ندونی ولی تو همیشه جزو بهترین های قلبم بودی و هیشکی هیچ جوره نتونست جاتو بگیره با تموم بدیات بازم من پشت تو بودم اما تو اینو ندیدی نفهمیدی رفتی و با سیلی از خاطرات تنهام گذاشتی و دوباره برگشتی؟ برگشتی که چیو درست کنی؟! برگشتی که دوباره یادم بیاد چی به سر قلبم اومد قلبمو انگار یه چند صد نفری با هم زیر دست و پا لهش کردن اینجوری نبودا قلبم.. تو اینجوریش کردی تویی که گفتی هیچ وقت منو رها نمیکنی غمش خیلی زیاده ها ولی تو نمیفهمی :) قلب من تازه داشت حس عاشق شدن تجربه میکرد تازه داشت میفهمید عشق یعنی چی ولی تو خرابش کردی هیچ وقت تو هیچ زمانی یادم نمیره کاری که تو با من کردی کافر با من نکرد میدونم زمانی میرسه که توام مثل من این حس و حال بهت دست میده اما دیگ خیلی دیره اون روز دیگ من نیستم و میتونی با خیال راحت بری دریغ از اینکه چقد دوست داشتم و تو هیچ وقت اینو نفهمیدی و اما من موندم و افکار بی پایان فهمیده نشده و یه افسردگی و حس اضافی بودن و پوچی که تو دادی بهم..❤‍🩹🙂 
ببین عزیزم یه چیزی هست به نام کشف مطلب.مثل مثلا استعلام حاجتت...بهش میرسی dh نمیرسی یا بهت دعایی میگ ...

سلام عزیزم

من پدرم چهل روز پیش به رحمت خدا رفت😭💔😭😭

دلم می خواد به خواب ببینمش

با این روش جواب می گیرم و می تونم پدرم را ببینم؟

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. اسمش سید احمد مصطفوی 😭💔 است. باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚
سلام عزیزم من پدرم چهل روز پیش به رحمت خدا رفت😭💔😭😭 دلم می خواد به خواب ببینمش با این روش جواب ...

سلام عزیزم.خدارحمتش کنه.روحش شاد

نمیدونم...نوشته برای دیدن مطلب خوددرخواب..امابعد این یه روش دیگه ت ومفاتیح هست برای دیدن هرکسی که دوست داریدچه امام.چه فوت شده چه.....من یه بارامتحان کردم دوست داشتم امام زمان روببینم...اماندیدم...علتشو نمیدونم.شاید به خواب هرکسی نمیان ومن لیاقت ندارم.بروتومفاتیح توحاشیه بگرد ببین پیداش میکنی

خدایااااا شکرت...
2810