2777
2789
عنوان

دفع مخاط ژله ای (بلغم)...خستم کرده😭حالت بهم نمیخوره بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 28895 بازدید | 189 پست
عمل خیلی سختیه ..من خودم خیییلی اذیت شدم  خدا کمک کنه فقط  بدترین عملی هست که دیدم خیلی ...

الان خوبه ؟  عود نکرده ؟  چند وقته   شما چرا ؟ کرون داشتی ؟ یا کولیت؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
یعنی نخ از داخل مقعد به سوراخ فیستول وصل بود؟ چون مسن هستن شرایطش سخته یکم  کاش این بیماری وج ...

فیستول یا آبسه قسمت نشیمنگاه بود و اون نخ  داخل سوراخی بود که تخلیه بود شهرستان بردنش دکتر گفته عملش رو ناوارد انجام داده    پیرمرد داره شکنجه می‌شه خیلی   بیارم تهران هم برام سخته  شهر خودمون دکتر خوب نداره    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فیستول تا زمانی عمل نشه اصلا بسته نمیشه خودبه خود بسته نمیشه وقبل از عمل مطمن بشو کرون ندارید  ...

اذیته  خواهرام میگن دوباره ببرمش دکتر   مثل قبل سفت نشه      درد خودم یه طرف پدرم یه طرف

الان خوبه ؟  عود نکرده ؟  چند وقته   شما چرا ؟ کرون داشتی ؟ یا کولیت؟

یکسال درگیرش بودم هنوزم مثل قبل نرمال نشده ...

یمدت مشکوک به کرون بودم بعد گفتن فعلا نیست 

ولی بهتره مجدد پیگیری کنم تا مطمن بشم چیه

اذیته  خواهرام میگن دوباره ببرمش دکتر   مثل قبل سفت نشه      درد خودم یه طر ...

به کمک خواهرات ببرش 

چون مسن هست گناه داره 

ببریدش دکتر خوب که فقط درد نکشه 

تو سن بالا نمیدونستم که فیستول ایجاد میشه 

چون مسن هست گوشت پر کردنش سخته 

خدا بزرگه ...انشالله بزودی خدا کمکت میکنه 

یکسال درگیرش بودم هنوزم مثل قبل نرمال نشده ... یمدت مشکوک به کرون بودم بعد گفتن فعلا نیست  ول ...

ان شاء اله خوب می شی  نمیدونم چرا دکترا یه جواب ندارن که علتش چی می تونه باشه ؟؟  کولیت بهتر از کرونه  البته من شنیدم      فک کنم کرون تمام دستگاه گوارش درگیره     ولی کولیت فقط روده است        شما  چندوقت شستشو روزانه داشتی ؟ تاکی  چندبار در روز    دقیق چه قسمتی از بدنته ؟  من که بخاطر شقاق و همورنید بوده به نظر خودم      ولی برا پدرم  اصلا خیلی فاصله داره  نمیدونم اون چرا؟      به نظرم   خانوادگی سبک زندگی سالمی نداشتیم که این جور شدیم  هم تغذیه نامناسب هم نداشتن آرامش روح و روان

به کمک خواهرات ببرش  چون مسن هست گناه داره  ببریدش دکتر خوب که فقط درد نکشه  تو سن ...

بیشتر از یک سال این مشکل رو داشت طفلی خجالت می کشیده بگه  دیگه کارد به استخوان رسیده بود واز شدت درد بی قرار           خواهرم خودش گرفتاره  نمی تونه بیاد  من هم حالم بد می شه بی قراری و سختی پدر مو می بینم  و اینکه نمی شه در مان قطعى کرد بیشتر حالمو خراب کرده   خدا کنه دوباره به عمل نکشه      نمی دونم این فیستول از چیه؟  اصلا دکتر هیچی نگفت  خیلی با مقعد فاصله داره  ببخشید زباد وقتت رو گرفتم     🌼🌼

&n ...

نه عزیزم خواهش میکنم ....کاری از دستم برنمیاد جز دعا🙏🏻 

کاملا درکت میکنم 

فیستول من و شما بعلت روده هست 

ولی از پدرتون نمیدونم از چیه 

ولی دوستم ابسه رو باسنش زد بعد تشخیص کرون دادن

شاید پدر شما زخم بستر گرفتن 

ابسه بوده یا فیستول؟

یعنی فیستول پدرتون ۸سانت رو باسن هست؟

بین خط باسن هست؟

شاید کیست مویی باشه .....

تو این سن عجیبه ...معمولا مشکلات روده تو سن جوونی خودشو نشون میده 

انشالله خدا به همه رحم کنه 

واقعا فیستول خیلی سخته خدا نصیب نکنه 

من ازش وحشت دارم از کرون میترسم بعلت فیستول زدنش 

برام اخر دنیاست فیستول 

خیلی ازش میترسم

&n ...

راهی نیست جز اینکه ببریش دکتر خوب 

هرچند میگن فیستول همیشه عود میکنه ...اگر بیماری کرون باشه 

اگر کرون نباشه زیاد عود نمیکنه 

تو سن پدر شما چون مسن هستن گوشت جایگزین نمیشه 

ان شاء اله خوب می شی  نمیدونم چرا دکترا یه جواب ندارن که علتش چی می تونه باشه ؟؟  کولیت به ...

من تا ۲ ماه هرروز داخل لگن با یه قطره بتادین مینشستم 

بعدش هربار حمام میرفتم 

بعد از دفع شستن با شامپو بچه حتی الان 

بله کولیت بهتر 

بنظرم ارثی 

فیستول خیلی نادر هست عجیبه ماها دچارش شدیم 

از پدرت ابسه هست یا فیستول؟

اگر فیستوله پس قطعا کرون داره

نه عزیزم خواهش میکنم ....کاری از دستم برنمیاد جز دعا🙏🏻  کاملا درکت میکنم  فیستول ...

ممنون از دعای خیرت     پدرم  سرپاست  اصلا تو بستر نبوده شاید کرون باشه  آخه رو با سن  زده        آبسه بوده که تبدیل به فیستول شده      اتفاقا    کیست مویی  آخر ستون فقرات داشته  که اونم خود بخود خوب شده  اینو دکتر تو معاینه گفت                 پدرم فقط هر بار دستشویی می‌رفت ششتو می‌دادیم با آب و صابون  دکتر گفته بود عودش بخاطر  عدم رعایت بهداشت نبوده نزدیک ۴ ماه بیشتر شستشو می‌دادیم        می‌ترسم کولیت داشته باشه  و درمان نشه  و هر آبسه دفعه عود کنه     کولونوسکپی هم سخته  نابینا هم هست   خدا همه بیماران روشفابده  

ممنون از دعای خیرت     پدرم  سرپاست  اصلا تو بستر نبوده شاید کرون باشه  آخه ...

ببین ابسه وقتی زده میشه ...چه عمل بشه چه عمل نشه احتمال ۵۰درصد تبدیل به فیستول میشه ...پس عودش طبیعیه 

چون فکر میکنم پدر شما عمل ابسه انجام داده بعد از عمل تبدیل به فیستول شده درسته؟؟؟

هر کس ابسه داشته بعد از عمل مجدد تبدیل به فیستول شده 

کرون هم باشه با دارو کنترلش میکنن 

یعنی اصلا این ۶ ماه جای زخمش گوشت پر نکرده؟ هنوزم اندازه سکه گود هست؟

ممنون از دعای خیرت     پدرم  سرپاست  اصلا تو بستر نبوده شاید کرون باشه  آخه ...

میگم یه سوال ...وقتی میگن تبدیل به فیستول شده یعنی قطعا به روده راه داره و از روده تا باسن سوراخه؟ 

بنظر من فیستول پدرتون خیلی پیچیده بوده که با وجود فاصله زیادش از مقعد بازم شده فیستول ....و ۹۹درصد کرون دارن ...

ببین ابسه وقتی زده میشه ...چه عمل بشه چه عمل نشه احتمال ۵۰درصد تبدیل به فیستول میشه ...پس عودش طبیعی ...

حتما همین طوره         اول انداز یه تخم مرغ یا گردو باز بود که گاز داخلش می‌دادیم   البته من می گم  چون آ بسه بوده و گوشت با سن چند برابر شده  و بعد که چرک خارج شده کوچک شده    جدیدا ندیدمش  ولی سوراخ هنوز هست  و عمق هم داره    

حتما همین طوره         اول انداز یه تخم مرغ یا گردو باز بود که گاز د ...

بعد از عمل تبدیل به فیستول شده یا قبلش فیستول بود؟

یعنی ببخشید مدفوع از اون سوراخ خارج میشه که میگید فیستول شده؟؟منظورم اینه به روده راه داره؟

خیلیا محل امپول رو باسن ابسه میزنن ...شاید کلا فقط ابسه زده وربطی به روده نداره