2777
2789
عنوان

دفع مخاط ژله ای (بلغم)...خستم کرده😭حالت بهم نمیخوره بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 28823 بازدید | 189 پست
بعد از عمل تبدیل به فیستول شده یا قبلش فیستول بود؟ یعنی ببخشید مدفوع از اون سوراخ خارج میشه که میگی ...

نمیدونم  راستش هر چی نگاه می‌گردیم هیچ سوراخی رو باسنش نبود  قبل از عمل .  ولی چرک از مقعد  میومد بیرون  البته بازم دقیق نمی دونم    شایدم به قول شما همون آبسه بوده  وگرنه اگه به روده راه داشت باید الان مدفوع میزد بیرون    چون برا من نشتی داره  ولباس زیر گاهی آلوده می شه    می دونی ؟اصلا دکترش هیچی نگفت  ولی دکتر اول که عمل نکرد گفت فیستوله                ولی دومی تو برگه بیمارستان نوشته بود فیشر     هر چی گشتم مدارکش رو پیدا نکردم        خداکنه دوباره عملی نشه          شما خودت پانسمان عوض می کردی؟ یا پرستار یا کسی؟               منم مشکل پرستار و همراه دارم  خجالت می کشم از بچه هام که عوض کنن و یا بشورن  جای بدیه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
ببین ابسه وقتی زده میشه ...چه عمل بشه چه عمل نشه احتمال ۵۰درصد تبدیل به فیستول میشه ...پس عودش طبیعی ...

با سنش جمع شده چون قلبش بخاطر چرک و تورم بزرگ شده بود  الان باسن کوچیک شده  طبعا جای زخم هم کوچکتر شده   ولی سوراخ و عمق زخم هست  انگار گوشت اون ناحیه تخلیه شده          نمیدونم تونستم منظور مو برسونم  ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با سنش جمع شده چون قلبش بخاطر چرک و تورم بزرگ شده بود  الان باسن کوچیک شده  طبعا جای زخم ه ...

من خودم عوض میکردم پانسمان ...کسی دلشو نداشت راستش 

اگر چرک از مقعد پدرتون میومده پس فیستول و ابسه هست 

بعد از ۶ماه دیگه باید گوشت پر میکرده 

یه ذره سوراخ باشه طبیعیه ....ولی الانم بعد ۶ماه اندازه سکع گود باشه طبیعی نیست ....

من خودم عوض میکردم پانسمان ...کسی دلشو نداشت راستش  اگر چرک از مقعد پدرتون میومده پس فیس ...

هفته دیگه میرم خونه پدرم  دقیق ببینم چیه         خدا همه بیماران رو شفا بده  بد دردیه    من فعلا ترشح ندارم   احتمالا ۳ ماه دیگه عمل کنم  چون دکتر گوارشم اجازه بده     

نه عزیزم من تازه متوجه بیماری م شدم رفتم کولونو انجام دادم منتظرم جوابش بیاد ولی تا اون موقع دکتر بر ...

عزیزم منم کولیت دارم و 1سال خیلی اذیت شدم تا ی گروهی ت تلگرام اشنا شدم و تقریبا درمان شدم اگ خاستی تا لینک گروه بفرستم عضو بشی ۵۰۰نفر هستن ک همه مبتلا ب کولیت وسندروم ک درمان شدن با رعایت اصولی ک ت  گروه گفته شده

شاید  کجایی ؟  دکترت خوبه؟  من که دارو مصرف می کنم  خیلی میشوم  مزالووور &n ...

عزیزم منم مث شما بودم با مصرف ویتامین دی خیلی حالم بهتره و خداروشکر میکنم شما ویتامین دی میخورین ؟

عزیزم منم مث شما بودم با مصرف ویتامین دی خیلی حالم بهتره و خداروشکر میکنم شما ویتامین دی میخورین ؟

الحمد لله که خوبی منم فعلا خوبم داروها مو قطع کردم ولی ویتامین دی ۲۷ بود که دکترم آمپول و کپسول داده  من تیروییدم رو جراحی کردم دائم گلسیم و کلسیترول مصرف می کنم 

الحمد لله که خوبی منم فعلا خوبم داروها مو قطع کردم ولی ویتامین دی ۲۷ بود که دکترم آمپول و کپسول داده ...

ممنون عزیزم .من هفته ای ویتامین دی ۵۰ هزار میخورم درکنار مکملای دیگه ،تیروییدتون کم‌کار بود ک جراحی کردین ؟

ممنون عزیزم .من هفته ای ویتامین دی ۵۰ هزار میخورم درکنار مکملای دیگه ،تیروییدتون کم‌کار بود ک جراحی ...

تیروییدم کم کار و پرکار نبود فقط ندول داشت بزرگ شده بودن

سلام میدونم تاپیک مال خیلی وقت پیشه

یه سوال داشتم مخاط تو مدفوع چطوره؟ حس میکنم بعضی وقتا اینجوری میشم 

نصف عمرمو یبوست بودم چند وقته روزی دوسه بار شده ولی گاهی وقتا فکر میکنم مخاطه

یه فوق تخصص گوارش رفتم گفت ای بی اس دارم یه داخلی هم رفتم همینو گفت اصلا سبستم گوارشیم بهم ریخته 

میترسم مریضی دیگه ای داشته باشم

بهم گفتن کاونوسکوپی لازم نیست چون ۳۰سالمه

به حکمتش دل بسپار(خدا)