2777
2789
عنوان

خداخودش میخواست بهم یه پسرخوشکل وسالم بده امامن ناشکری کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 79 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم روز ۱۳ صفر چ روزی میشه  یه سری از دوستان نی نی سایتی اون روز ب نیت اون چیزی که میخواست ...

ممنونم از،توضیحت

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
چیکارکنم اروم بشم 😭😭همش گریه میکنم ولباسش ونگاه میکنم کلی به شوهرم دعواکردم که توبایدجلومومیگرفتی ...

به جای این شوهرتو از خودت برونی برو پیش مشاور چند جلسه تا روانت آروم تر شه سعی کن کمتر بهش فکر کنی با فکر کردن بهش مشکلی حل نمیشه،فقط خودت اذیت میشه. در ضمن دوتا بچه دیگه هم داری سعی کن مادر خوبی برای اونا باشی

عکسش بزار دوباره ؟

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیه🌷رب انزلنی منزل مبارک و انت خیر المنزلین 🌷 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

دختر منم ۸ ماهه به دنیا اومد به شدت پوستش تیره بود بعد تا ۳ ، ۴ ماهگی روشن شد 

دقیقااا پسر من تا سه ماهگی سبزه تند بوداااا 

بعد روشن شد الان که کلا بور شده .. سفید و مو روشن😆

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
حتما حکمتی توش هست و صلاحمونه که خودمون نمیدونیم عزیزم فقط خدا میدونه

من اخه داستانم فرق داره

شاهنامه هستش

صلاح و‌مصلحتشو نمیدونم

از این حرفا هم‌بدم میاد عزیزم

صلاح بود بچه های من چند روزگی بمیرن؟

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
خودمم دیدمش سفیده سفیدبوداندازه یه لوبیابودبچم😔

یک گرمه تو پنج هفته .. اون لوبیا هم که دیدی کلا با کیسه بوده..

جنس ساک بارداری بافته و سفید رنگه کلا... 

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️