دوتادختردارم دومی دوسالشه خیلی فضوله باوجودجلوگیرناخوسته باردارشدم به اصرارخودم سقطش کردم حالاکه ماماجنین سقط شده رودیدگفت سفیده پسربوده خیلی ناراحت شدم نه اینکه میگفت دخترناراحت نمیشدم ولی خب خدامیخواست بهم پسربده ولی من انگاردیوانه شده بودم فقط گریه میکردم ومیلرزیدم وقتی بی بی زدم مثبت شد😭😭😭
ببین کلا سقط همش لخته خون و بافت سفیده بعدم تو پنج هفته چیزی معلوم نیس...
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین منم با وجود جلوگیری باردار شدم اصلا هم راضی نبودم خودم بعد خاله شوهرم هی سرم داد زد چرا حامله ش ...
حالا به اون چه ربطی داشت؟؟؟ مگه ادم به خاله ی شوهرم جواب پس میده؟😐😐😐
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
اصلا جنینی نبوده که رنگ پوستشو بگه.. مثلا میگه تو لخته خون یه نقطه سفید بود