2777
2789
عنوان

خداخودش میخواست بهم یه پسرخوشکل وسالم بده امامن ناشکری کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 79 پست
سفید 😐 چه عجیب گفته جنین تو ماه های اول کجا سفیده 

ببین کلا سقط همش لخته خون و بافت سفیده بعدم تو پنج هفته چیزی معلوم نیس... 

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی ۱۳ صفر واقعیت داره  اشکالی نداره ایشلا خدا یه داداش دیگه بده ب دختر خانومات

جریانش چیه

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
سفید 😐 چه عجیب گفته جنین تو ماه های اول کجا سفیده 

من پسرم تا سه ماهگیش هر روز یه رنگ بود 😄

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
ببین منم با وجود جلوگیری باردار شدم اصلا هم راضی نبودم خودم بعد خاله شوهرم هی سرم داد زد چرا حامله ش ...

حالا به اون چه ربطی داشت؟؟؟ مگه ادم به خاله ی شوهرم جواب پس میده؟😐😐😐

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
من پسرم تا سه ماهگیش هر روز یه رنگ بود 😄

اصلا جنینی نبوده که رنگ پوستشو بگه.. مثلا میگه تو لخته خون یه نقطه سفید بود 

جریانش چیه

نمیدونم روز ۱۳ صفر چ روزی میشه 

یه سری از دوستان نی نی سایتی اون روز ب نیت اون چیزی که میخواستن خرید کردن که تو اون سال واسشون اتفاق بیوفته 

مثلا خونه دار شدن جا کلیدی

ماشین می خواستن جا سویچی پسر بخوای لباس پسرونه از این قبیل چیزا گلم 

معنی اسمم یعنی:برنج ..گوشت..کوردی مهاباد  
من‌یه روزی یقه خدارو میگیرم و ازش گلایه میکنم که چرا بچه  به اونایی میدی که نمبخوان و اونایی ...

عزیزم مگه من حق توروگرفتم؟لابدخدابتویه چیزهایی داده که به مانداده

من‌یه روزی یقه خدارو میگیرم و ازش گلایه میکنم که چرا بچه  به اونایی میدی که نمبخوان و اونایی ...

حتما حکمتی توش هست و صلاحمونه که خودمون نمیدونیم عزیزم فقط خدا میدونه

اصلا جنینی نبوده که رنگ پوستشو بگه.. مثلا میگه تو لخته خون یه نقطه سفید بود 

ماما میخواسته اینو بسوزونه گفته پسر بود که عذاب وجدان اسی رو ولش نکنه

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

عزیزم مگه من حق توروگرفتم؟لابدخدابتویه چیزهایی داده که به مانداده

مگه من مخاطب شما بودی?

من گفتم از خدا گلایه دارم

از خدا شکایت دارم 

نمیدونم‌چرا به خودت گرفتی؟

در هر صورت اگه باعث رنجش شما شدم عذر میخوام

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود